Bo i en ferielejlighed i Lissabon og fortab dig i byens snævre og stejle stræder, majestætiske bygninger, lækre cafeer og farverige markeder. Alt oser af atmosfære.
Se ferielejligheder i Lissabon
ferielejlighed lissabon_316-PT4850.110.4
Emne nr. 316-PT4850.110.4.

Kom helt på toppen med en ferielejlighed i Lissabon

Det går op og ned på en ferie i en ferielejlighed i Lissabon. Portugals hovedstad ligger nemlig på syv bakketoppe med stejle sider og fantastiske udsigter over byen og floden Tejo.

Med en ferielejlighed i Lissabon bor du midt i byens overflod af snævre gader og gyder, elegante indkøbsstrøg og farverige markeder, gotiske borge og katedraler, majestætiske bygninger og mylder af museer. Lige om hjørnet venter der altid et nysseligt hus med azulejos, håndmalede kakler, samt en bica, espresso, og en lækker kage på en hyggelig café.

For eksempel med en ferielejlighed i Lissabon i Alfama-kvarteret. Her kan du opleve dagligdagen, som den er foregået i århundreder, over et glas vin plus lidt brød, ost og oliven på en lille fortovsrestaurant. Shop amok i bydelen Chiado, tag på dødskørsel i slowmotion med en af byens gule sporvogne eller bekæmp de 300 trappetrin fra Baixa til Bairro Alto.

I dette kvarter bor du i en ferielejlighed i Lissabon, hvor byens restaurant- og natteliv blomstrer. Nyd en omgang bacalhau, torsk i topklasse, på restauranten A Bota Alta eller spis til de vemodige toner af fado på et af kvarterets utallige andre spisesteder. Gå derpå en tur i den lune aftenluft og oplev en gadefest, der varer til den lyse morgen og lidt til.

Du kan også smutte hjem til fred og ro i din ferielejlighed i Lissabon og lade op til en ny dag. Den kunne indeholde en tur, med sporvogn eller på lejet cykel, til bydelen Belém. Herfra stod Vasco da Gama til søs i 1400-tallet, fandt søvejen til Indien og indledte Portugals storhedstid som kolonimagt.

Den epoke er fjern fortid, men med en ferielejlighed i Lissabon er du ud over storbyens glæder også tæt på eventyrslottene i bjergene i byen Sintra, de skønne badestrande i Cascais og helligdommen i Fátima, et af kristendommens mest betydningsfulde samlingssteder.

Kort sagt: En ferielejlighed i Lissabon er vejen til oplevelser.

Se ferielejligheder i Lissabon

Andre artikler om Lissabon

 • Feriebolig Lissabon

  Portugals hovedstad har oplevelser til hele familien. Smukke seværdigheder som middelalderborge, klostre og katedraler, autentiske bydelen med snoede stræder, sporvogne og livlige markeder. Snup et hvil i den smukke botaniske have, og lad børnene bestemme og ta' i zoo eller det store akvarie. Transport museet og kunstmuseet Berardo er også et besøg værd. Og så er der ikke langt til stranden.
  Rummelig 2-værelses lejlighed på 53 m² til 2 personer beliggende i et moderne og komfortabelt lejlighedshotel midt i Lissabon.
 • Storbyferie i Lissabon

  En storbyferie i Lissabon er en ferie i en af Europas billigste hovedstæder, der ikke går på kompromis med hverken shopping, stemning eller seværdigheder.
  storbyferie lissabon_364-PT-1100-22
 • Storbyferie Lissabon

  En forlænget weekend i oktober i Lissabon giver tid til at udforske et par godbidder af den portugisiske hovedstad og dens omegn samt at nyde høj sol og 25-30 grader i oktober.
  storbyferie lissabon_364-PT-1170-02
 • Lissabon strand

  Tag badetøj med på en ferie til Lissabon. Strand, klart, rent og børnevenligt badevand er du altid nær under et ophold i den portugisiske hovedstad.
  Depositphotos_32274675_m-2015
 • Ferie Lissabon

  En ferie i Lissabon er en overflod af storbyliv, strande, markeder, majestætiske bygninger samt mundgodt. Her finder du de bedste af byens tilbud.
  ferie lissabon_364-PT-1170-12
Vis alle artikler om Lissabon

Andre artikler

 1. Feriebolig Portugal

  Atlanterhavskysten har mere end 100 sandstrande med hyggelige bugter, spændende klippeformationer og grotter. Inde i landet er der skøn og frodig natur med vinmarker og bjerge. Historien har sat sine spor, som ses i de mange seværdigheder. Besøg Porto og Lissabon og de små charmerende fiskerbyer.
  Dejlig 3-værelses lejlighed på 100 m² beliggende 8 km fra centrum af Ericeira og 600 m fra centrum af landsbyen Barril.