Bo i en ferielejlighed i Lissabon og fortab dig i byens snævre og stejle stræder, majestætiske bygninger, lækre cafeer og farverige markeder. Alt oser af atmosfære.
Se ferielejligheder i Lissabon
ferielejlighed lissabon_316-PT4850.110.4
Emne nr. 316-PT4850.110.4.

Kom helt på toppen med en ferielejlighed i Lissabon

Det går op og ned på en ferie i en ferielejlighed i Lissabon. Portugals hovedstad ligger nemlig på syv bakketoppe med stejle sider og fantastiske udsigter over byen og floden Tejo.

Med en ferielejlighed i Lissabon bor du midt i byens overflod af snævre gader og gyder, elegante indkøbsstrøg og farverige markeder, gotiske borge og katedraler, majestætiske bygninger og mylder af museer. Lige om hjørnet venter der altid et nysseligt hus med azulejos, håndmalede kakler, samt en bica, espresso, og en lækker kage på en hyggelig café.

For eksempel med en ferielejlighed i Lissabon i Alfama-kvarteret. Her kan du opleve dagligdagen, som den er foregået i århundreder, over et glas vin plus lidt brød, ost og oliven på en lille fortovsrestaurant. Shop amok i bydelen Chiado, tag på dødskørsel i slowmotion med en af byens gule sporvogne eller bekæmp de 300 trappetrin fra Baixa til Bairro Alto.

I dette kvarter bor du i en ferielejlighed i Lissabon, hvor byens restaurant- og natteliv blomstrer. Nyd en omgang bacalhau, torsk i topklasse, på restauranten A Bota Alta eller spis til de vemodige toner af fado på et af kvarterets utallige andre spisesteder. Gå derpå en tur i den lune aftenluft og oplev en gadefest, der varer til den lyse morgen og lidt til.

Du kan også smutte hjem til fred og ro i din ferielejlighed i Lissabon og lade op til en ny dag. Den kunne indeholde en tur, med sporvogn eller på lejet cykel, til bydelen Belém. Herfra stod Vasco da Gama til søs i 1400-tallet, fandt søvejen til Indien og indledte Portugals storhedstid som kolonimagt.

Den epoke er fjern fortid, men med en ferielejlighed i Lissabon er du ud over storbyens glæder også tæt på eventyrslottene i bjergene i byen Sintra, de skønne badestrande i Cascais og helligdommen i Fátima, et af kristendommens mest betydningsfulde samlingssteder.

Kort sagt: En ferielejlighed i Lissabon er vejen til oplevelser.

Se ferielejligheder i Lissabon

Andre artikler om Lissabon

 • Storbyferie i Lissabon

  Tag på storbyferie til Lissabon og nyd de varme himmelstrøg og mange oplevelser. Nyd lokal mad blandt de lokale i Barrio Alto-kvarteret. Besøg byens ældste bydel Alfama-kvarteret og nyd udsigten over Lissabon og Tagus-floden, mens I besøger borgen på toppen af kvarteret eller shopper loppefund på byens største marked. Tag en tur med de ikoniske sporvogne og nyd storbyen Lissabon.
 • Ferielejlighed i Lissabon

  En ferie i Lissabon byder på masser af muligheder. Besøg byens store markeder og shop både genbrugsfund, kunst og andet spændende. Besøg byens forskellige kvarterer lige fra Alfama med de smalle stejle gader, Baxia med spændende restauranter, til Barrio Alto med store pladser og brede boulevarder. Alle har de noget spændende og anderledes, at byde på og bidrager med oplevelser til jeres ferie.
  Emne nr.: 316-PT4850.70.1
 • Feriebolig i Lissabon

  Lissabon byder på mange forskellige muligheder. Spis i et gammelt kloster. Tag traveturen til toppen af Lissabon, til bydelen Alfama. Her kan I opleve byens store loppemarked og shoppe antikke og nyere fund. Besøg byens ældste bygningsværk, borgen Castello de São Jorge og ikke mindst Lissabons ældste kirke, nemlig Sé katedralen.
  Emne nr.: 364-PT-1170-12
Vis alle artikler om Lissabon

Andre artikler

 1. Feriebolig Portugal

  Atlanterhavskysten har mere end 100 sandstrande med hyggelige bugter, spændende klippeformationer og grotter. Inde i landet er der skøn og frodig natur med vinmarker og bjerge. Historien har sat sine spor, som ses i de mange seværdigheder. Besøg Porto og Lissabon og de små charmerende fiskerbyer.
  Dejlig 3-værelses lejlighed på 100 m² beliggende 8 km fra centrum af Ericeira og 600 m fra centrum af landsbyen Barril.