Besøg verdens største fødevaremarked og nyd de mange lokale specialiteter. Oplev moderne og middelalderlig arkitektur og besøg både Serrano-tårnene og ”Kunstens og Videnskaben By” og oplev hvordan Valencia rummer begge værker. Besøg de små lokale pladser og nyd en middag på en af de små hyggelige cafeer eller restauranter. Glem ikke at smage Paella som er opfundet i skønne Valencia.
Vælg mellem 37 sommerhuse
Emne nr.: 507-8952
Emne nr.: 507-8952

Middelalderlig og moderne arkitektur

En storbyferie i Valencia byder på masser af muligheder for storbyferie, med oplevelser og spændende lokale retter. I kan dog også benytte jer af de dejlige strande ved Valencia og hoppe en tur i Middelhavet. Skab den perfekte ramme om jeres storbyferie med en ferielejlighed i Valencia.

Valencia er Spaniens tredje største by og rummer godt 787.000 indbyggere og tæller I forstæderne med er der hele 1,6 millioner indbyggere i Valencia.

Byen er et godt miks af nyere bygninger i modernistisk og art-deco-stil, samt slotte og tårne tilbage fra middelalderen.

I byen findes et væld af små torve, hvor livet udspiller sig. I kan sætte jer på de små cafeer og restauranter omkring pladserne og iagttage livet på pladsen. Lad jer friste af den lokale kogekunst og smag bl.a. Paella, som i sin tid blev opfundet i netop Valencia.

Som en del af det nyere Valencia finder I ”Kunstens og Videnskabens By”. Stedet er et større moderne arkitektonisk værk, designet af arkitekten Santiago Calatrava, som også er valencianer. Det fungerer som kultur- og fritidskompleks og består af forskellige bygninger i modernistisk stil. Nogle af bygningerne er endnu ikke indviet, men stedet er stadig et af byens helt store trækplastre.

Ved ”Kunstens og Videnskabens By” finder I også det udtørrede flodleje, som i dag er omdannet til smukke grønne områder. Her finder I udendørs teatre, udstillinger og et musikhus. I kan også iagttage, hvordan stedet nu også bruges, af legende børn der elsker stedets legepladser.

Vil man kigge på ældre arkitektur og historie kan man bevæge sig mod Serrano-tårnene. Tårnene danner en port, som engang var en del af den middelalderlige bymur, og er den ene af to tilbageværende byporte. Tårnene er velbevarede grundet deres senere funktion som fængsel, til hvilket det har været benyttet så sent som under den spanske borgerkrig.

Besøg også Europas største fødevaremarked; Mercado Central. Her kan I gå på jagt efter lækre lokale råvare blandt markedets 400 stande. Mon ikke I kan finde, lige det I leder efter og medbringe det til jeres ferielejlighed i Valencia.

Udforsk mulighederne for ferielejligheder i Valencia og book lige netop den lejlighed I vil holde ferie i.

Vælg mellem 37 sommerhuse

Andre artikler om Valencia

 • Feriebolig Valencia

  Valencia er den tredjestørste by i Spanien og hovedbyen i provinsen af samme navn. Byen ligger midt på den spanske østkyst - lige ud til Middelhavets lokkende badevand, så ferien kan både indeholde storbyoplevelser med shopping, kunst og seværdigheder og skønne dage med leg og hygge ved stranden.
 • Feriehus nær Valencia

  Book et feriehus nær Valencia og nyd ferien i feriehuset, ved stranden og ikke mindst i Valencias gader. Nyd områdets dejlige sandstrande der strækker sig ud i det blå middelhav. Få en dag fyldt med oplevelser i Valencia der byder på tyrefægtning, den hellige gral og en skøn kombination af ældre og nyere arkitektur. Smag også på den Valencianske Paella og nyd retten i dens originale form.
  Emne nr.: 306-ES9700.114.1

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.