Med en ferielejlighed i Rom Trastevere er I tæt på byens mange seværdigheder og bor I byens bedst bevarede gamle bydel. Bevæg jer rundt i de smalle gader og lad jer forføre af duften fra de mange små restauranter. Fyld maven med pizza og pastaretter, drik en kop god kaffe eller køl ned med fantastisk Italiensk is. Besøg Forum Romanum og bliv forført at historiens vingesus i bydelen Trastevere.
Vælg mellem 19 sommerhuse
Emne nr.: 507-4049
Emne nr.: 507-4049

Ferie i Trastevere

Trastevere fremstår som den ældste bydel i Rom. Mens en stor del af den Italienske hovedstad omkring år 1900 gennemgik en stor renovering, forblev Trastevere i sin originale form. Derfor kan I i bydelen opleve de middelalderlige bygninger og bevæge jer i bydelens smalle snoede gader. Der er kort afstand til Piazza Navona og Forum Romanum. Mens I kan bevæge jer til toppen af en af byens høje Gianicolo-højen. Herfra kan I nyde udsigten over det historiske centrum i Rom og betragte den smukke by fra højden.

Vil I bo I en feriebolig i Trastevere i Rom, er I ikke kun tæt på de mange seværdigheder i centrum. Bydelen byder også på masser af restauranter, som alle tilbyder fantastiske Italienske retter. Her finder I restauranter i alle prisklasser med dejlig traditionel Italiensk mad.

Besøg en af de utallige pizzarestauranter og nyde fantastisk velsmagende Italienske pizza, følg de lokale og find på den måde jeres helt egen favoritrestaurant i Rom.

Ikke langt fra Trastevere bydelen finder I Prati-området. I området finder I den, ifølge Tripadvisor, bedste isbar i Rom. Gå ikke glip af den friske Italienske is og lad jer køle ned i varmen med is fra Gelateria Cinque. Er I kaffeelskere, er I havnet det rigtige sted. Rom har et væld af kaffebarer der byder på masser af fantastisk kaffe. Besøg Sant´ Eustachio il Caffe og drik noget af Roms bedste kaffe, side om side med lokale og andre turister.

Inden maven bliver for tung af lækker Italiensk mad, is og kaffe, må I ikke glemme at besøge nogle af byens interessante seværdigheder. Tilbage i Trastevere kan I besøge Forum Romanum. Stedet blev oprindeligt brugt som gravplads i jernalderen. Siden er stedet blevet brugt til fængsler, underholdning, markeder, templer og monumenter. Stedet er over en lang periode blevet udgravet og har afsløret bygninger fra mange forskellige tidsperioder. Ved Forum Romanum finder I derfor bygninger fra en blanding af mange tidsaldre. Den bedst bevarede et det Romerske Senat Curia Hostilia, som senere er brugt som kirke, hvilket menes at være grunden til bygningens stand.

Fra seværdigheden er der ikke langt tilbage til jeres ferielejlighed i Rom Trastevere. En feriebolig i Trastevere Rom er derfor det perfekte udgangspunkt for jeres oplevelser i den Italienske hovedstad.

Vælg mellem 19 sommerhuse

Andre artikler om Rom

 • Feriebolig uden for Rom

  I nærheden af Rom er der masser af muligheder for en feriebolig ved små hyggelige byer. Nyd en afslappet ferie og besøg det skønne Rom. Besøg byens mange kendte seværdigheder og lad jer imponere af de smukke bygningsværker. Besøg Pavens Vatikanstat og en af verdens største kirker, Peterskirken. Læg også vejen forbi Trevi-fontænen og lad sikre jer jeres senere tilbagevenden til den evige stad, Rom.
  Emne nr.: 140-IRU359
 • Billig storbyferie i Rom

  Hold en billig storbyferie i Rom og besøg de mange historiske seværdigheder. I finder både billige og gratis oplevelser i den Italienske hovedstad. Besøg bl.a. verdens største kirke med plads til hele 60.000 mennesker, læg vejen forbi Pantheon og besøg kirken der oprindeligt blev bygget som tempel. Tør I så besøg knoglekirken og se krypten, som er dekoreret med over 4000 knogler.
  Emne nr.: 140-IRO165
 • Storbyferie i Rom

  En storbyferie i Rom har masser at byde på. Besøg byens mange spændende seværdigheder og lad jer rive med af historien og de imponerende konstruktioner. Tag en pause på en af byens mange restauranter og cafeer. Fyld maven med god kaffe og spis Italiensk is på byens pladser eller I de små smalle gader. Glem heller ikke at smage på de traditionelle Italienske retter som pizza og frisk pasta.
Vis alle artikler om Rom

Andre artikler

 1. Feriebolig Italien

  Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
  Italien_Depositphotos_1194773_S