Besøg det store amfiteater, Colosseum, som i det antikke Rom fungerede som arena for bl.a. gladiatorkampe. Læg vejen forbi Castel Sant´Angelo og se det enorme mausoleum, som igennem tiden blev brugt som fæstning og tilflugtssted for Paven. Er I til en mere makaber oplevelse, skal I besøge krypten i knoglekirken. Krypten er udsmykket med mere end 4000 knogler og er bestemt ikke for sarte sjæle.
Vælg mellem 172 sommerhuse
Emne nr.: 507-9234
Emne nr.: 507-9234

Munke, gladiatorer og fæstningsværker

Der er rig mulighed i Rom for en privat ferielejlighed. Her kan I nyde en rolig morgen eller slutte dagen af og hvile benene til næste dags oplevelser. Med en ferielejlighed i Rom ved privat udlejning kommer I tæt på Roms mange seværdigheder.

Oplev bl.a. amfiteatret fra det antikke Rom, Colosseum. Her kan I se den arena hvor områdets gladiatorkampe fandt sted og hvor det siges at hele 500.000 mennesker gennem tiden er døde under kampe. Stedets arkitektur er imponerende, men er desværre blevet skadet af tidens tand og af de jordskælv der har været på stedet. Derfor finder I bl.a. ikke længere tilskuerpladserne i denne arena som ellers kunne rumme hele 55.000 tilskuere. Man kan kun forestille sig hvordan stemningen i Colosseum har været under stedets kampe.

I Capuchin-krypten under kirken Santa Maria della Concezione kan I få en lidt bizar oplevelse. Kirken kaldes også for knoglekirken, fordi krypten rummer intet mindre end 4000 knogler fra Capuchin-munke. Knoglerne er ikke som ellers, begravet, men er i stedet blevet brugt til udformning af detaljer i kryptens udsmykning og er derfor arrangeret i dekorative mønstre. Udsmykningen har fundet sted i det 16.-19. århundrede til påmindelse om, at vi en dag alle skal dø. Er I sarte, skal I måske springe et besøg i krypten over og i stedet bruge tiden I en af byens andre spændende og knapt så makabre seværdigheder.

Castel Sant´ Angelo blev ved sin opførelse opført til benyttelse som mausoleum for den Romerske kejser Hadrian, dette skete i år 135. Senere blev det der var opført som mausoleum ændret til et fæstningsværk til beskyttelse af Rom mod udefrakommende angreb. Efter i år 1259 at være blevet erobret af Orsini-slægten, blev fæstningen overgivet til paven, da denne var af Orsini-slægten. Paven fik stedet ombygget til luksuriøst pragtpalæ, mens noget af bygningsværket stadig fungerede som fængsel. Fra Castel Sant´Angelo til Peterskirken fik paven opført en gang som kunne bruges til flugt i tilfælde af angreb. Hvis Paven blev utryg kunne han derfor flygte fra Peterskirken til den stadig fungerende fæstning.

Rom byder på mange flere kendte og mindre kendte seværdigheder og er bestemt et besøg værd. Vil I gerne have en ferielejlighed i Rom ved privat udlejning, kan I se muligheder ved Feline Holidays.

Vælg mellem 172 sommerhuse

Andre artikler om Rom

 • Feriebolig uden for Rom

  I nærheden af Rom er der masser af muligheder for en feriebolig ved små hyggelige byer. Nyd en afslappet ferie og besøg det skønne Rom. Besøg byens mange kendte seværdigheder og lad jer imponere af de smukke bygningsværker. Besøg Pavens Vatikanstat og en af verdens største kirker, Peterskirken. Læg også vejen forbi Trevi-fontænen og lad sikre jer jeres senere tilbagevenden til den evige stad, Rom.
  Emne nr.: 140-IRU359
 • Billig storbyferie i Rom

  Hold en billig storbyferie i Rom og besøg de mange historiske seværdigheder. I finder både billige og gratis oplevelser i den Italienske hovedstad. Besøg bl.a. verdens største kirke med plads til hele 60.000 mennesker, læg vejen forbi Pantheon og besøg kirken der oprindeligt blev bygget som tempel. Tør I så besøg knoglekirken og se krypten, som er dekoreret med over 4000 knogler.
  Emne nr.: 140-IRO165
 • Storbyferie i Rom

  En storbyferie i Rom har masser at byde på. Besøg byens mange spændende seværdigheder og lad jer rive med af historien og de imponerende konstruktioner. Tag en pause på en af byens mange restauranter og cafeer. Fyld maven med god kaffe og spis Italiensk is på byens pladser eller I de små smalle gader. Glem heller ikke at smage på de traditionelle Italienske retter som pizza og frisk pasta.
Vis alle artikler om Rom

Andre artikler

 1. Feriebolig Italien

  Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
  Italien_Depositphotos_1194773_S