I centrum af Milano findes et væld af spændende seværdigheder og gamle bygningsværker. Overalt omkring jer mærker I byens gode stemning og hvordan turister og lokale færdes mellem hinanden. Besøg byens store domkirke og betragt de mange statuer på kirken. Besøg kanalkvarteret Navigli og tag på shopping i La Rinascente. Snyd heller ikke jer selv for en afslappende tur i en af byens mange parker.
Vælg mellem 38 sommerhuse
Emne nr.: 313-IT3900.4.1
Emne nr.: 313-IT3900.4.1

Storbyferie i Milano

Hold ferie blandt 7,5 millioner milanesere og nyd storbyen Milano og alt hvad den har at byde på.

Besøg den del af kanalbyen Milano som stadig er tilbage, nemlig Navigli-kvarteret. Her finder I masser af små kanaler, som I kan passere over kvarterets broer. Her kan I gå rundt blandt områdets mange små restauranter og butikker. Her er hyggeligt i parasollens skygge midt på dagen eller blandt kvarterets smukke lys der genspejler sig i kanalerne efter mørkets frembrud.

I kan også besøge et af verdens ældste shoppingcentre; Galleria Vittorio Emanuelle II, som ligger ved Plaza del Duomo. I det arkitektonisk smukke center med gange dækket af glas og hvor man fra midten af centret kan betragte den store glaskuppel på toppen, finder I nogle af verdens dyre brands. Nyd det smukke gamle center og de flotte vinduesudstillinger. Måske I kan genkende centret fra diverse modeblade eller -programmer.

Bevæger I jer tilbage på Plaza del Duomo, kan i betragte Milanos domkirke, som er den 5. største katedral i verden. Kirken ligger omgivet af andre smukke gotiske bygningsværker som bl.a. det Royale Palads i Milano og shoppingcentret La Rinascente. Betragt den enorme kirke fra pladsen og se hvordan kirken er smukt udsmykket med omkring 3000 statuer. Indvendigt kan I opleve det smukke kirkerum og den indvendige udsmykning af den enorme gotiske katedral. Vil I opleve noget helt specielt, kan I købe billet til at besøge taget af domkirken. Når I er kommet med trappen eller elevatoren op, bevæger I jer først rundt langs de mange udsmykninger af kirkens langside for der efter at følge facaden og på taget. Her kan I gå rundt på katedralens tag, tage en tur langs tagryggen, eller bare nyde udsigten over Milano fra den høje katedral.

I kan også nyder livet i en af byens mange parker og grønne områder. Her finder I rolige områder, udendørs pools, store stadions og små hyggelige restauranter og cafeer. Gå en tur i en af de skønne parker og nyd roen og det grønne omkring jer. Iagttag børn der leger, mennesker der har slået sig ned på en bænk, de som løber en tur eller noget helt andet.

Tag på storbyferie til Milano og benyt jer af byens mange muligheder. Find og book jeres ferielejlighed i Milano centrum ved Feline Holidays.

Vælg mellem 38 sommerhuse

Andre artikler om Milano

 • Feriehus i Milano

  Besøg masser af seværdigheder i Italiens mest befolkede by Milano. Gå til fodbold med de lokale på Giuseppe Meazza stadionet og oplev Inter Milan og AC Milans hjemmekampe. Besøge Teatro alla Scala og oplev opera fra det velansete og berømte operahus. Besøg også et af Italiens fineste kunstmuseer og oplev mesterværker af dygtige italienske kunstnere. Nyd jeres ferie og Milanos mange muligheder.
  Emne nr.: 140-ILC001
 • Feriebolig i Milano

  Milano byder på masser af seværdigheder. I den tidligere kanalby kan I nu bevæge jer rundt på byens brede boulevarder blandt byens seværdigheder. Besøg verdens 5. største katedral i centrum af Milano og kig både indenfor og ovenpå. Se også et af verdens ældste shoppingcentre under den smukke glaskuppel. Eller besøg resterne af kanalbyen i Navigli-kvarteret.
  Emne nr.: 313-IT3900.5.1

Andre artikler

 1. Feriebolig Lombardiet

  Naturen i Lombardiet er både flot og afvekslende - her ligger eksempelvis vindistriktet Franciacorta og de store søer Garda, Como og Lago Maggiore. Italiens andenstørste by Milano er hovedstaden i Lombardiet og er en særdeles spændende international metropol, som også indeholder storslåede kulturhistoriske seværdigheder.
  Lombardiet_Depositphotos_89880778_S
 2. Feriebolig Italien

  Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
  Italien_Depositphotos_1194773_S