En ferie i Lissabon byder på masser af muligheder. Besøg byens store markeder og shop både genbrugsfund, kunst og andet spændende. Besøg byens forskellige kvarterer lige fra Alfama med de smalle stejle gader, Baxia med spændende restauranter, til Barrio Alto med store pladser og brede boulevarder. Alle har de noget spændende og anderledes, at byde på og bidrager med oplevelser til jeres ferie.
Vælg mellem 5 sommerhuse
Emne nr.: 316-PT4850.70.1
Emne nr.: 316-PT4850.70.1

Hold ferie i skønne Lissabon

Hold jeres næste ferie i den skønne Portugisiske hovedstad Lissabon. Lejer I en ferielejlighed i Lissabon, er I tæt på alle de spændende tilbud, der byder sig i storbyen.

Holder I af markeder, er der rig mulighed for at besøge sådanne i Lissabon. I Alfama-kvarteret finder I hver tirsdag og lørdag markedet Feria da Ladran. Her kan I shoppe loppefund blandt de mange boder på byens største loppemarked. I kan også besøge LX Factory, et område, startet af unge kreative sjæle i de tomme tidligere industribygninger. Mellem de street-art beklædte vægge, finder I masser af kunst, retrofund og gode restauranter. I finder dette kreative område under broen Ponte 25 Abril. Især om søndagen, når der afholdes marked i området, er der fyldt med liv, mens der resten af ugen også er mulighed for at besøge boder og de åbne butikker.

Besøger I Baxia-kvarteret, vil I opleve områdets store pladser og brede boulevarder. Her udfolder sig et leben på byens pladser, som bestemt er et besøg værd. I området finder I også prægtig arkitektur, som kan beundres fra de brede boulevarder.

Bliver I sidst på dagen sultne, kan I bevæge jer mod Barrio Alto kvarteret. Her åbner områdets mange restauranter sidst på eftermiddagen. Men først efter kl. 21 valfarter de lokale til restauranterne og skaber liv og glæde i de små gader.

Modsætningen til Baxia-kvarterets brede boulevarder finder I i Alfama-kvarteret. Kvarteret er byens ældste og gaderne smalle og snor sig mellem de tætliggende huse. Udover at være smalle er bydelens gader også meget stejle. De leder nemlig til toppen af dette kvarter, der ligger på den højeste af Lissabons syv høje. Derfor har I fra toppen også en fantastisk udsigt over hele Lissabon og Tagus-floden.

En ferie i Lissabon giver bestemt masser af oplevelser og indtryk. Book en ferielejlighed i Lissabon centrum hos Feline Holidays og lad jer forføre af den Portugisiske hovedstad.

Vælg mellem 5 sommerhuse

Andre artikler om Lissabon

 • Feriebolig Lissabon

  Portugals hovedstad har oplevelser til hele familien. Smukke seværdigheder som middelalderborge, klostre og katedraler, autentiske bydelen med snoede stræder, sporvogne og livlige markeder. Snup et hvil i den smukke botaniske have, og lad børnene bestemme og ta' i zoo eller det store akvarie. Transport museet og kunstmuseet Berardo er også et besøg værd. Og så er der ikke langt til stranden.
  Rummelig 2-værelses lejlighed på 53 m² til 2 personer beliggende i et moderne og komfortabelt lejlighedshotel midt i Lissabon.
 • Storbyferie i Lissabon

  Tag på storbyferie til Lissabon og nyd de varme himmelstrøg og mange oplevelser. Nyd lokal mad blandt de lokale i Barrio Alto-kvarteret. Besøg byens ældste bydel Alfama-kvarteret og nyd udsigten over Lissabon og Tagus-floden, mens I besøger borgen på toppen af kvarteret eller shopper loppefund på byens største marked. Tag en tur med de ikoniske sporvogne og nyd storbyen Lissabon.
 • Feriebolig i Lissabon

  Lissabon byder på mange forskellige muligheder. Spis i et gammelt kloster. Tag traveturen til toppen af Lissabon, til bydelen Alfama. Her kan I opleve byens store loppemarked og shoppe antikke og nyere fund. Besøg byens ældste bygningsværk, borgen Castello de São Jorge og ikke mindst Lissabons ældste kirke, nemlig Sé katedralen.
  Emne nr.: 364-PT-1170-12
 • Storbyferie i Lissabon

  En storbyferie i Lissabon er en ferie i en af Europas billigste hovedstæder, der ikke går på kompromis med hverken shopping, stemning eller seværdigheder.
  storbyferie lissabon_364-PT-1100-22
 • Storbyferie Lissabon

  En forlænget weekend i oktober i Lissabon giver tid til at udforske et par godbidder af den portugisiske hovedstad og dens omegn samt at nyde høj sol og 25-30 grader i oktober.
  storbyferie lissabon_364-PT-1170-02
Vis alle artikler om Lissabon

Andre artikler

 1. Feriebolig Portugal

  Atlanterhavskysten har mere end 100 sandstrande med hyggelige bugter, spændende klippeformationer og grotter. Inde i landet er der skøn og frodig natur med vinmarker og bjerge. Historien har sat sine spor, som ses i de mange seværdigheder. Besøg Porto og Lissabon og de små charmerende fiskerbyer.
  Dejlig 3-værelses lejlighed på 100 m² beliggende 8 km fra centrum af Ericeira og 600 m fra centrum af landsbyen Barril.