Hold ferie i Algarve-regionen og nyd godt af Algarvekystens mange strande. Her finder I rene sandstrande mellem kystens klippeformationer og smukke mauriskprægede byer med historier fra de opdagelsesrejsendes tid. Besøg byen hvor Portugisernes foretrukne øl produceres og lad jer friste til en smagsprøve, inden I besøger byens smukke gamle fort. Med en ferielejlighed i Algarve er I tæt på det hele.
Vælg mellem 926 sommerhuse
Emne nr.: 265-SBN152
Emne nr.: 265-SBN152

Smukke byer og strande i Algarve

Algarve byder på masser af skøn natur, smukke bygninger og fantastiske strande. Besøg byerne langs Algarvekysten og nyd de rene sandstrande mellem kystens vilde klippeformationer. Med en ferielejlighed i Algarve er i tæt på alle regionens muligheder.

Fra jeres ferielejlighed i Portugal i Algarve kan I bl.a. besøge byen Lagos, hvor I kan opleve fantastiske hule og klippeformationer, der breder sig ud i vandet og blander sig med den flotte udsigt over havet. I byen finder I også historiske bygninger og monumenter, som stammer tilbage fra de opdagelsesrejsendes tid i 1400-tallet. Gå på opdagelse i byen og betragt natur og bygningsværker.

I kan også besøge Tavira, som ifølge nogen er kystens smukkeste by. Byen breder sig på begge sider af Gilão floden og har smuk udsigt til bl.a. den gamle romerske bro, Romana broen, som kun er tilgængelig for fodgængeres passage over floden. Om lørdagen er byen vært for et stort marked. Her skal I dog komme tidligt, da mange markeder i området slutter igen allerede omkring kl. 11.

Er I til øl, skal I besøge byen Sagres. I området ved Sagres produceres Portugisernes foretrukne øl. I kan evt. følge produktionen eller blot nyde områdets gode øl. Byen var i 1400-tallet også den sidste havneby, som de opdagelsesrejsende mødte, inden de begav sig ud mod den nye verden. Tilbage fra dengang finder I også stadig byens fort, som bestemt er et besøg værd.

Med en ferielejlighed på Algarvekysten er I også tæt på kystens mange rene sandstrande. Mellem kystens bombastiske klippeformationer finder I små smukke og skjulte strande, hvor I kan nyde en dag med sol, strand og vand. Kysten er også det rene surferparadis, og er I ikke habile surfere, er der rig mulighed for at finde en surf skole, som kan hjælpe jer på vej med undervisning og udstyr.

Læg mærke til Algarves mange hvidkalkede huse med minaretagtige skorstene og farverige kakler. Stilen stammer tilbage fra regionens mauriske tid, men den smukke stil præger stadig i udpræget grad Algarve.

Find en privat ferielejlighed i Algarve og hav en dejlig feriebolig at trække jer tilbage til. Se mulighederne for ferielejligheder Algarve Portugal og book ved privat udlejning en ferielejlighed i Algarve.

Vælg mellem 926 sommerhuse

Andre artikler om Algarve

 • Feriebolig Algarve

  Algarve på Portugals sydkyst er det perfekte valg til en familieferie med sol, strand og oplevelser. Atlanterhavs kysten har mere end 100 sandstrande, hvoraf nogle af de allerbedste kun kan nås fra havsiden. Hyggelige bugter og spændende klippeformationer, grotter og hvide sandstrande. Inde i landet er der også masser af herlige oplevelser og skøn natur, så udflugtsmuligheder er der rigeligt af.
  Luksuriøst rækkehus til 6 personer med privat pool centralt beliggende i Castro Marim Golf & Country Club i Algarve.
 • Feriehus i Algarve Portugal

  Besøg den mauriskprægede Algarve-region. Her bliver I budt velkommen til en lang kyststrækning med masser af rene sandstrande. Strandene giver rig mulighed for solbadning, svømning og surfing. Kast jer i bølgerne, men husk at allierer jer med en surf skole, hvis I skal prøve noget nyt. Besøg små hyggelige byer langs kysten og lad jer inspirere af byernes historier og mange smukke bygningsværker.
  Emne nr.: 316-PT6760.643.1
 • Feriebolig Algarve

  Tag på ferie i Algarve og nyd strande, bjerge og klipper i den naturskønne region. Find en feriebolig ved Algarvekysten og hav de rene sandstrande tæt på. Find små skjulte strande mellem kystens bombastiske klippeformationer og lær at surfe ved kystens mange surf skoler. Opdag hvordan området er præget af gammel maurisk kultur og lad jer fascinere af de gamle bygningsværker i det skønne Algarve.
  Emne nr.: 316-PT6800.166.1

Andre artikler

 1. Feriebolig Portugal

  Atlanterhavskysten har mere end 100 sandstrande med hyggelige bugter, spændende klippeformationer og grotter. Inde i landet er der skøn og frodig natur med vinmarker og bjerge. Historien har sat sine spor, som ses i de mange seværdigheder. Besøg Porto og Lissabon og de små charmerende fiskerbyer.
  Dejlig 3-værelses lejlighed på 100 m² beliggende 8 km fra centrum af Ericeira og 600 m fra centrum af landsbyen Barril.