Book et feriehus nær Valencia og nyd ferien i feriehuset, ved stranden og ikke mindst i Valencias gader. Nyd områdets dejlige sandstrande der strækker sig ud i det blå middelhav. Få en dag fyldt med oplevelser i Valencia der byder på tyrefægtning, den hellige gral og en skøn kombination af ældre og nyere arkitektur. Smag også på den Valencianske Paella og nyd retten i dens originale form.
Vælg mellem 3.602 sommerhuse
Emne nr.: 306-ES9700.114.1
Emne nr.: 306-ES9700.114.1

Skøn ferie nær Valencia

Hold ferie i nærheden af Valencia og nyd både storbyen, de skønne mindre omkringliggende byer og områdets dejlige strande. Med et feriehus nær Valencia har I alle mulighederne inden for kort afstand.

Uden for byen kan I nyde de lange kyststrækninger. Her finder I skønne sandstrand, hvor I kan dyppe jer i Middelhavets skønne blå bølger. Nyd ferien og den ro I kan opleve væk fra storbyens trængsel.

Brug en dag i Valencias gader. Oplev hvor bygninger fra middelalderen blander sig med nyere bygningsværker i modernistisk og art-deco-stil.

Læg vejen forbi Plaza de Toros de Valencia. Her finder I den stadigt fungerende tyrefægter arena beliggende blandt områdets andre smukke bygningsværker. Hvis I vil besøge tyrefægterarenaen og se ægte tyrefægtning, er det stadig muligt i denne arena. I kan dog også lægge vejen forbi Plaza de Toros de Valencia for blot at betragte de mange smukke bygningsværker i området, som bestemt er et besøg værd.

Besøg også Valencia katedralen, hvor af hovedbestanddelen er bygget mellem det 13. og 15. århundrede. I den hellige grals kapel, finder I, ifølge valencianerne, den oprindelige hellige gral som Jesus drak af ved den sidste nadver.

Husk at nyde gastronomien i Valencia og ikke mindst de omkringliggende mindre byer. Her kan I smage på lokale specialiteter og spise fisk fra Middelhavet. Den kendte spanske ret Paella er faktisk opfundet i netop Valencia, så brug muligheden til at smage retten i dens originale form.

Vær klar til at nyde områdets mange muligheder. Se mulighederne og book et Sommerhus ved Valencia.

Vælg mellem 3.602 sommerhuse

Andre artikler om Valencia

 • Feriebolig Valencia

  Valencia er den tredjestørste by i Spanien og hovedbyen i provinsen af samme navn. Byen ligger midt på den spanske østkyst - lige ud til Middelhavets lokkende badevand, så ferien kan både indeholde storbyoplevelser med shopping, kunst og seværdigheder og skønne dage med leg og hygge ved stranden.
 • Ferielejlighed i Valencia

  Besøg verdens største fødevaremarked og nyd de mange lokale specialiteter. Oplev moderne og middelalderlig arkitektur og besøg både Serrano-tårnene og ”Kunstens og Videnskaben By” og oplev hvordan Valencia rummer begge værker. Besøg de små lokale pladser og nyd en middag på en af de små hyggelige cafeer eller restauranter. Glem ikke at smage Paella som er opfundet i skønne Valencia.
  Emne nr.: 507-8952

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.