Besøg de bevarede antikke Romerske bygningsværker og se, hvordan de gennem tiden har ændret funktion og i dag stadig står som smukke bygningsværker. Læg vejen forbi den smukke og velbesøgte Trevifontæne og betragt den smukke skulptur for enden af den gamle akvædukt. Nyd livet i den Italienske hovedstad og slut dagen i jeres skønne feriebolig i Rom.
Vælg mellem 175 sommerhuse
Emne nr.: 313-IT5700.774.1
Emne nr.: 313-IT5700.774.1

Ferie i pizzaens hjemland

Hos Feline Holidays giver vi jer muligheden for at undersøge mulighederne og booke et feriehus i Rom. Herfra kan I opleve Roms mange attraktioner og fantastiske restauranter og cafeer.

Besøg det tidligere mausoleum, som blev opført for den daværende Romerske kejser i 135 e.Kr. Castel Sant´ Angelo. Det spektakulære bygningsværk har gennem tiden haft mange funktioner. Efter det var bygget som mausoleum for Romerske kejsere, ændredes bygningens funktion sig århundreder senere til fæstning. I det 14. århundrede blev Castel Sant´Angelo indrettet som et luksuriøst pragtpalads for Paven, som fik opført en beskyttet korridor mellem paladset og Peterskirken, som ved senere anledninger var anvendelig som flugtvej for Paven.

I kan ikke følge Pavens korridor fra Castel Sant´ Angelo til Peterskirken. I bør dog stadig fortsætte jeres oplevelser ved Peterskirken og Vatikanstaten. I kan betragte den smukke og fascinerende arkitektur, heriblandt Michelangelos smukke kuppel. Ikke mindst kan I træde indenfor i verdens største kirke; Peterskirken.

En af de populære turistattraktioner i Rom er også Trevifontænen. Fontænen er bygget for enden af de akvædukter, der ledte vandet til de Romerske termiske bade. I lige netop denne akvædukt mødes tre akvædukter, hvoraf navnet Trevi formodes at stamme fra. I dag er fontænen en yndet turistattraktion, fordi det siges, at man sikre sin tilbagevenden til den Italienske hovedstad, hvis man kaster en mønt i vandet ved Trevifontænen.

Nyd Rom, byens stemning og mange seværdigheder. Glem ikke at smage på pizza i pizzaens hjemland og nyd den i de lokale udgaver. Også den Italienske is er værd at lede lidt efter, så I kan køle lidt ned med den skønne og friske smag af Italiensk is.

Efter en dag i Roms gader og med maven fyldt af Italiensk gastronomi, kan I trække jer tilbage til udgangspunktet for ferien; jeres feriehus i Rom.

Vælg mellem 175 sommerhuse

Andre artikler om Rom

 • Feriebolig uden for Rom

  I nærheden af Rom er der masser af muligheder for en feriebolig ved små hyggelige byer. Nyd en afslappet ferie og besøg det skønne Rom. Besøg byens mange kendte seværdigheder og lad jer imponere af de smukke bygningsværker. Besøg Pavens Vatikanstat og en af verdens største kirker, Peterskirken. Læg også vejen forbi Trevi-fontænen og lad sikre jer jeres senere tilbagevenden til den evige stad, Rom.
  Emne nr.: 140-IRU359
 • Billig storbyferie i Rom

  Hold en billig storbyferie i Rom og besøg de mange historiske seværdigheder. I finder både billige og gratis oplevelser i den Italienske hovedstad. Besøg bl.a. verdens største kirke med plads til hele 60.000 mennesker, læg vejen forbi Pantheon og besøg kirken der oprindeligt blev bygget som tempel. Tør I så besøg knoglekirken og se krypten, som er dekoreret med over 4000 knogler.
  Emne nr.: 140-IRO165
 • Storbyferie i Rom

  En storbyferie i Rom har masser at byde på. Besøg byens mange spændende seværdigheder og lad jer rive med af historien og de imponerende konstruktioner. Tag en pause på en af byens mange restauranter og cafeer. Fyld maven med god kaffe og spis Italiensk is på byens pladser eller I de små smalle gader. Glem heller ikke at smage på de traditionelle Italienske retter som pizza og frisk pasta.
Vis alle artikler om Rom

Andre artikler

 1. Feriebolig Italien

  Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
  Italien_Depositphotos_1194773_S