Besøg masser af seværdigheder i Italiens mest befolkede by Milano. Gå til fodbold med de lokale på Giuseppe Meazza stadionet og oplev Inter Milan og AC Milans hjemmekampe. Besøge Teatro alla Scala og oplev opera fra det velansete og berømte operahus. Besøg også et af Italiens fineste kunstmuseer og oplev mesterværker af dygtige italienske kunstnere. Nyd jeres ferie og Milanos mange muligheder.
Vælg mellem 38 sommerhuse
Emne nr.: 140-ILC001
Emne nr.: 140-ILC001

Kultur i Milano

Besøg den tidligere kanalby Milano, hvor kanalerne i dag er fyldt op og i stedet fungere som brede boulevarder for byens mere end 1,3 millioner indbyggere. Faktisk rummer Milano og forstæderne hele 7,5 millioner indbyggere og er derfor, målt på indbyggerantal, den største by i Italien. Find et feriehus i Milano og slå jer ned blandt Milaneserne og nyd stemningen i den store by.

Milano byder på et væld af oplevelser og byder jer velkommen til en dejlig og oplevelsesrig by. Læg bl.a. vejen forbi nogle af byens mange parker og nyd de grønne områder, blandt løbende, legende og afslappende milanesere. I San Siro parken finder I Giuseppe Meazza stadionet. Her deler de to populære Italienske fodboldklubber AC Milan og Inter Milan hjemmebane og tiltrækker store mængder af tilskuere til hjemmekampene.

Er I til et helt andet kulturelt indslag skal I bestille billetter til en operaforestilling i Teatro alla Scala. Teatret er verdensberømt og meget velanset for sine fantastiske operaopsætninger. Her optages mange operaer som efterfølgende sendes på tv verden over. Vil I give jer selv en helt fantastisk oplevelse, så tag ind og se verdensklasse opera i Teatro alla Scala.

I kan også besøge Pinacoteca di Brera museet som er et af Italiens fineste museer, der blev etableret helt tilbage i 1776. Her finder I mesterværker fra nogle af Italiens bedste kunstmalere. Gå på opdagelse på det lille men imponerende museum og bliv draget af den smukke og interessante kunst.

Book et feriehus i Milano ved Feline Holidays og vær tæt på byens stemning, brede boulevarder og mange seværdigheder. Oplev byen og tag masser af gode ferieminder med hjem.

Vælg mellem 38 sommerhuse

Andre artikler om Milano

 • Ferielejlighed i Milano

  I centrum af Milano findes et væld af spændende seværdigheder og gamle bygningsværker. Overalt omkring jer mærker I byens gode stemning og hvordan turister og lokale færdes mellem hinanden. Besøg byens store domkirke og betragt de mange statuer på kirken. Besøg kanalkvarteret Navigli og tag på shopping i La Rinascente. Snyd heller ikke jer selv for en afslappende tur i en af byens mange parker.
  Emne nr.: 313-IT3900.4.1
 • Feriebolig i Milano

  Milano byder på masser af seværdigheder. I den tidligere kanalby kan I nu bevæge jer rundt på byens brede boulevarder blandt byens seværdigheder. Besøg verdens 5. største katedral i centrum af Milano og kig både indenfor og ovenpå. Se også et af verdens ældste shoppingcentre under den smukke glaskuppel. Eller besøg resterne af kanalbyen i Navigli-kvarteret.
  Emne nr.: 313-IT3900.5.1

Andre artikler

 1. Feriebolig Lombardiet

  Naturen i Lombardiet er både flot og afvekslende - her ligger eksempelvis vindistriktet Franciacorta og de store søer Garda, Como og Lago Maggiore. Italiens andenstørste by Milano er hovedstaden i Lombardiet og er en særdeles spændende international metropol, som også indeholder storslåede kulturhistoriske seværdigheder.
  Lombardiet_Depositphotos_89880778_S
 2. Feriebolig Italien

  Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
  Italien_Depositphotos_1194773_S