Besøg den mauriskprægede Algarve-region. Her bliver I budt velkommen til en lang kyststrækning med masser af rene sandstrande. Strandene giver rig mulighed for solbadning, svømning og surfing. Kast jer i bølgerne, men husk at allierer jer med en surf skole, hvis I skal prøve noget nyt. Besøg små hyggelige byer langs kysten og lad jer inspirere af byernes historier og mange smukke bygningsværker.
Vælg mellem 928 sommerhuse
Emne nr.: 316-PT6760.643.1
Emne nr.: 316-PT6760.643.1

Ferie i Algarve-regionen

Vil I holde ferie i Algarve-regionen i det sydlige Portugal, så er det også her I finder den populære Algarvekyst, som byder på masser af strande og vilde klippeformationer. Find et sommerhus i Algarve Portugal og brug dagene på stranden og i regionens smukke hyggelige byer.

Der er rig mulighed for at finde et feriehus i Algarve Portugal tæt på lige netop de strande eller den by, I gerne vil opleve. Er I til små skjulte strande, der skyder frem mellem kystens bombastiske klippeformationer, kan I bl.a. besøge Praia de Barranco, Praia do Camilo og Praia do Carvalho.

Regionen byder også på laguner sandbanker og små øer, som om sommeren kan nås til fods eller med en vandtaxa.

I kan også besøge regionens mange barokkirker, elegante renæssancebygninger og romerske ruiner. Området har gennem mange hundrede år været indtaget af forskellige folkegrupper, herunder romerne og maurerne. Især maurerne har sat deres præg på regionen og den måde som arkitekturen stadig formes. I kan opleve de mange flotte hvidkalkede huse med farverige kakler og minaretagtige skorstene, som præger landskabet i byerne i Algarve-regionen.

Lad jer friste af de små byer, som hver byder på sin charme. Besøg Tavira som beskrives som værende Algarvekystens smukkeste by. Fra byen kan I nyde udsigten over Gilão floden. Byen spreder sig på begge sider af floden og en af de broer som forbinder de to bydele, er en gammel romersk by. Broen kan I udelukkende passere til fods, men gå ikke glip af oplevelsen ved at gå over den gamle bro med udsigt over floden og byen.

I byen Sagres, helt sydvestligt på Algarvekysten, produceres portugisernes foretrukne øl. Læg vejen forbi området og smag på landets foretrukne øl, eller lær mere om ølbrygningen. Sagres byder også på et gammelt fort, som bestemt er et besøg værd. Byen var den sidste havneby, hvor opdagelsesrejsende i 1400-tallet kunne samle proviant inden deres rejse gik videre for at opleve den nye verden.

Vil I opleve den oplevelsesrige Algarve-region, kan I se mulighederne for feriehuse i Algarve hos Feline Holidays. Find det helt rigtig feriehus og være helt tæt på regionen og kystens mange oplevelser.

Vælg mellem 928 sommerhuse

Andre artikler om Algarve

 • Feriebolig Algarve

  Algarve på Portugals sydkyst er det perfekte valg til en familieferie med sol, strand og oplevelser. Atlanterhavs kysten har mere end 100 sandstrande, hvoraf nogle af de allerbedste kun kan nås fra havsiden. Hyggelige bugter og spændende klippeformationer, grotter og hvide sandstrande. Inde i landet er der også masser af herlige oplevelser og skøn natur, så udflugtsmuligheder er der rigeligt af.
  Luksuriøst rækkehus til 6 personer med privat pool centralt beliggende i Castro Marim Golf & Country Club i Algarve.
 • Ferielejlighed i Algarve

  Hold ferie i Algarve-regionen og nyd godt af Algarvekystens mange strande. Her finder I rene sandstrande mellem kystens klippeformationer og smukke mauriskprægede byer med historier fra de opdagelsesrejsendes tid. Besøg byen hvor Portugisernes foretrukne øl produceres og lad jer friste til en smagsprøve, inden I besøger byens smukke gamle fort. Med en ferielejlighed i Algarve er I tæt på det hele.
  Emne nr.: 265-SBN152
 • Feriebolig Algarve

  Tag på ferie i Algarve og nyd strande, bjerge og klipper i den naturskønne region. Find en feriebolig ved Algarvekysten og hav de rene sandstrande tæt på. Find små skjulte strande mellem kystens bombastiske klippeformationer og lær at surfe ved kystens mange surf skoler. Opdag hvordan området er præget af gammel maurisk kultur og lad jer fascinere af de gamle bygningsværker i det skønne Algarve.
  Emne nr.: 316-PT6800.166.1

Andre artikler

 1. Feriebolig Portugal

  Atlanterhavskysten har mere end 100 sandstrande med hyggelige bugter, spændende klippeformationer og grotter. Inde i landet er der skøn og frodig natur med vinmarker og bjerge. Historien har sat sine spor, som ses i de mange seværdigheder. Besøg Porto og Lissabon og de små charmerende fiskerbyer.
  Dejlig 3-værelses lejlighed på 100 m² beliggende 8 km fra centrum af Ericeira og 600 m fra centrum af landsbyen Barril.