Tag til Tversted og glæd jer til at nyde nogle skønne og afslappende dage sammen med børnene.
Vælg mellem 0 tilbud

Tversted ligger i den nordligste del af Jylland, omtrent halvvejs mellem Hirtshals og Aalbæk. Feriebyen hører til blandt de mest populære destinationer i Danmark – ikke mindst fordi en af landets bedste badestrande så at sige ligger lige uden for din dør.

Her kan I svømme, soppe, bygge sandslotte, samle sten eller bare nyde solskinnet og den blå himmel. Der er dog også mange muligheder for at tage på udflugter.

Hirtshals ligger i den vestlige del af Nordjylland, få kilometer vest for Tversted. Her findes en af de bedst besøgte attraktioner i Danmark, Nordsømuseet. Oplev omkring 70 forskellige fiskearter fra Nordsøen på tæt hold.

I det 4,5 millioner liter store oceanarium kan du oven i købet se hele stimer af fisk der svømmer rundt på samme måde, som de ville gøre i det fri.Der er mange aktiviteter for børnene undervejs – og der findes en stor og veludstyret legeplads tæt ved sælariet.

Med Tversted som udgangspunktet for din ferie er det temmelig nemt at komme rundt til alle de attraktioner og seværdigheder, der findes i toppen af Danmark. Det drejer sig blandt andet om Fårup Sommerland ved Blokhus, Ørnereservatet og Råbjerg Mile ved Skiveren, og selvfølgelig også om kronjuvelen i det nordjyske ferieland, Skagen.

Vælg mellem 0 tilbud