Tag til Sjælland og glæd jer til at nyde nogle skønne og afslappende dage sammen med børnene.
Vælg mellem 0 tilbud
Sjælland Emne nr. DL109-T4
Sjælland Emne nr. DL109-T4

Den nordlige del af Sjælland er et af landets mest populære ferieområder. Her finder du Gilleleje FerieCenter, der er opført i fredelige og naturskønne omgivelser, lige ned til sandstrandene ved Kattegat. Feriecentret er et meget familievenligt sted, der har mange forskellige tilbud og aktiviteter til børnene.

Fra feriecentret er der ikke så langt til Rusland. Der er dog ikke tale om det store land mod øst, men derimod om et dejligt naturområde af samme navn. Her ligger et museum, hvor skulptøren Rudolph Tegners værker er udstillet.

Tegner, der var inspireret af Antikkens mestre, opholdt sig flere gange i Grækenland, Frankrig og Italien. Han tegnede selv museet og den omgivende park, der afgjort er et besøg værd.

Det samme gælder den nærmeste større by, Hillerød. Byens største attraktion er uden sammenligning Frederiksborg Slot. Det smukke renæssanceslot er opført i en sø – og omkring søen findes en kunstfærdigt udført og særdeles velholdt park.

Slottet danner nu rammen om Nationalhistorisk Museum. Her findes billeder og fotografier af en lang række personer og begivenheder, som igennem tiden har haft indflydelse på Danmarks historie. Det eventyragtige slot er bestemt en udflugt værd.

Vælg mellem 0 tilbud