Tag til Søndervig og glæd jer til at nyde nogle skønne og afslappende dage sammen med børnene.
Vælg mellem 6 tilbud
Søndervig Emne nr. DL125-T4
Søndervig Emne nr. DL125-T4

Søndervig er et af de mest eftertragtede ferieområder langs Vesterhavet. Det er beliggende i det nordvestlige hjørne af Ringkøbing Fjord, cirka 10 minutters kørsel fra Ringkøbing.

Feriecentrene i Søndervig ligger således kun et stenkast fra vandet – uanset om du foretrækker Vesterhavet, eller det afskærmede og derfor mere rolige vand i Ringkøbing Fjord.

Det største af de to feriecentre er Feriecenter Søndervig, der byder på mange forskellige aktiviteter og tilbud til hele familien. Blandt disse er et stort subtropisk badeland med sauna, et særligt bassin for små børn og spabad.

Desuden kan du her forkæle dig selv med et tyrkisk bad, der er en afslappende og rekreativ form for wellness. Som gæst på Feriecenter Klitten kan du mod en mindre betaling få adgang til de samme faciliteter.

Lokalområdet byder på masser af muligheder for spændende udflugter. Familier med mindre børn kan for eksempel nemt få tiden til at gå i Jyllands Park Zoo, der ligger cirka en halv times kørsel fra Søndervig.

Her findes mere end 500 dyr fra hele verden – lige fra skildpadder og papegøjer til løver og giraffer. Nogle af dem må børnene fodre med særligt foder, som kan købes i kioskerne. Desuden findes her et stort legeland, hvor du blandt andet finder en 689 m<sup>2</sup> stor hoppepude – det er den største i Danmark

Vælg mellem 6 tilbud