Tag til Rømø og glæd jer til at nyde nogle skønne og afslappende dage sammen med børnene.
Vælg mellem 2 tilbud
Rømø Emne nr. DL129-T2
Rømø Emne nr. DL129-T2

Rømø er en særdeles naturskøn ferieø, der er beliggende i det sydvestlige hjørne af Danmark. Den er især kendt for sine store, pragtfulde sandstrande. Vejen til Rømø går over en knap 10 kilometer lang dæmning, der skærer sig igennem Vadehavet.

På en solrig dag er køreturen over dæmningen næsten en attraktion i sig selv – det er nemlig en fascinerende oplevelse at betragte solens glitrende spil i havet, mens du kører hen over det.

Er af de mest populære ferieområder er Lakolk, der findes ved en stor klitrække på øens vestlige side. Her findes en af Danmarks største og bedste sandstrande, der er som skabt til en dejlig dag sammen med familien. Byg sandslotte og sop i vandkanten sammen med børnene, tag en dukkert eller nyd solskinnet på et håndklæde i det varme sand.

Flere steder er det muligt at køre med strandbuggy, ligesom det er muligt at leje heste. Rømø er særdeles velegnet til udflugter, uanset om de foregår til fods, til hest eller på en cykel. Mange kunstnere finder inspiration i omgivelserne, så der findes flere gallerier på øen. En tur til Rømø Lys, hvor der fremstilles stearinlys i flotte farver og former, er også blandt mulighederne.

Vælg mellem 2 tilbud