Tag til Møn og glæd jer til at nyde nogle skønne og afslappende dage sammen med børnene.
Vælg mellem 0 tilbud

Møn er den østligste af de tre store øer, der findes syd for Sjælland (de to andre er Lolland og Falster). Her findes det smukt beliggende Feriecenter Østersøen, der er opført op en kunstig ø. Du kommer ikke til at bo tættere på vandet – du bor faktisk lige oven på det! Der er en børnevenlig sandstrand lige ved siden af feriecentret og en udfordrende golfbane få kilometer væk.

Feriecentret er beliggende på den sydøstlige del af Møn. Herfra er der ikke langt til en af de største attraktioner i Danmark, Møns Klint. Klinten, der blev dannet for mange millioner år siden, består af høje, hvide kridtformationer, der skyder op af jorden. Man får faktisk kun det fulde indtryk af dette betagende fænomen, hvis man sejler ud med en af de både, der fra Klintholm Havn arrangerer ture ud forbi Møns Klint.

Hvis du foretrækker at beholde begge fødder på landjorden, kan du i stedet glæde dig over den fantastiske udsigt over den smukke, blå Østersø, der er inde fra land. Møns Golfklub råder over en både spændende og udfordrende 18-hullers golfbane, der er smukt beliggende ved den østlige ende af Stege Nor. Søen indgår således som en integreret del af golfbanen – men pas på at udsigten ikke får en negativ indflydelse på din score.

Vælg mellem 0 tilbud