Tag til Løkken og glæd jer til at nyde nogle skønne og afslappende dage sammen med børnene.
Vælg mellem 9 tilbud
Feriecenter løkken Emne nr. DL132-T6
Emne nr. DL132-T6

Løkken er beliggende omtrent halvvejs mellem Blokhus og Hirtshals. Byen er en af de mest populære feriebyer i hele Danmark. Her finder du et spændende og atmosfærefyldt miljø i bymidten, og samtidig tager det mindre end 10 minutter at gå ned til stranden.

Ind imellem trækker fiskerne deres kuttere på land her – så hvis du holder af frisk fisk er det lige stedet at sikre sig dagens middag.

I midten af byen ligger den spændende butik Bolcheriet ®, der fremstiller og sælger bolcher i alle mulige former og farver. Butikken er indrettet på en sådan måde, at man selv kan es, hvordan nogle af landets dygtigste bolchekogere forvandler en stor gryde med flydende sukker til farvestrålende og velsmagende bolcher. Det er spændende at følge processen – og så kan man jo ikke dy sig for at blande en pose af lækkerierne bagefter.

For dem der gerne vil have noget mere fart over feltet, er en udflugt til den populære forlystelsespark Fårup Sommerland lige sagen. Den ligger ved Blokhus. Her findes mange former for aktiviteter.

De spænder over alt, lige fra fredelige legepladser til rutchebanen ”Lynet”. Ved hjælp af elektromagnetisme flytter den sig fra stilstand til firs kilometer i timen på sølle to sekunder – så her gælder det om at have gode nerver.

Vælg mellem 9 tilbud