Tag til Falster og glæd jer til at nyde nogle skønne og afslappende dage sammen med børnene.
Vælg mellem 0 tilbud
Falster Emne nr. DL106-T8
Falster Emne nr. DL106-T8

Falster er den midterste af de tre store øer, der findes syd for Sjælland. (De to andre er Lolland og Møn). Det største ferieområde på Falster er uden sammenligning Marielyst. Her ligger to familievenlige feriecentre, der begge giver adgang til de dejlige strande, der findes langs Østersøen.

I Nykøbing F, kun få minutters kørsel mod nord, byder Middelaldercentret på et væld af spændende oplevelser. Rejs tilbage i tiden og oplev ridderturneringer, riddershows, markeder, katapulter og meget, meget mere. Der er gjort meget ud af at gøre stedet så børnevenligt som muligt, så du kan godt regne med at I alle sammen får alle tiders dag her.

Når man ankommer til sit foretrukne feriecenter i Marielyst skulle man ikke tro, at man faktisk kommer til at holde ferie tæt på Europas største – og verdens næststørste – samling af krokodiller. Men det gør man faktisk! I Eskilstrup, nogle kilometer nord for Nykøbing F ligger nemlig Krokodille Zoo.

Her findes 21 af verdens 23 forskellige arter af krokodiller og alligatorer, skildpadder, øgler, anaconda slanger og mange andre spændende dyr fra troperne. Mod vest venter ulve, tigere, giraffer og mange andre dyr fra alle egne verden i Knuthenborg Safaripark. Den er beliggende på Lolland, lige nord for Maribo.

Vælg mellem 0 tilbud