Tag til Djursland og glæd jer til at nyde nogle skønne og afslappende dage sammen med børnene.
Vælg mellem 10 tilbud
Djursland Emne nr. DL148-T3
Djursland Emne nr. DL148-T3

Djursland omtales på grund af sin form og sin beliggenhed ofte som ”Jyllands næse”. Her findes to dejlige feriecentre, Feriecenter Kattegat i nord og Øer Maritime Ferieby i syd. Fra begge feriecentre er der nem adgang til stranden – og også til de mange attraktioner, der findes på Djursland.

De to feriecentre er et glimrende udgangspunkt for udflugter til den perlerække af attraktioner, der findes på Djursland. Der er for eksempel ikke mange kilometer til Ree Park – Ebeltoft Safari, hvor du kan møde dyr fra fem verdensdele.

Safariparken er delt op i tematiserede områder, der afspejler disse fem verdensdele. Her lever godt 800 dyr, fordelt på næsten 100 forskellige arter. Det drejer sig om alt lige sorte bjørne og hvide ulve fra Nordamerika til geparder og strudse fra Asien.

I Grenå byder Kattegatcentret på et fascinerende kig ind i den verden, der findes under havets overflade. Her findes sæler, fisk fra de danske farvande samt fisk fra tropiske have.

Det største af akvarierne rummer 550.000 liter vand, og huser de mere end 2 meter lange sandtigerhajer, der centrets største dyr. I ”Hajtanken” som akvariet kaldes, findes også andre hajarter og pigrokker – I kan se dem alle sammen fra den hajtunnel, der findes under akvariet.

Vælg mellem 10 tilbud