Tag til Bornholm og glæd jer til at nyde nogle skønne og afslappende dage sammen med børnene.
Vælg mellem 0 tilbud

Bornholm er det suverænt mest efterspurgte ferieområde i Danmark. Det er da heller ikke uden grund, at klippeøen er kendt som både ”Østersøens Perle” og ”Solskinsøen”. Der findes en lang række feriecentre på Bornholm, så det er nemt at finde ét, der opfylder familiens ønsker og behov.

Den lokale delikatesse, røget sild, er berømt i hele Danmark – og man kan næsten ikke tage til Bornholm uden at nyde én af slagsen. Fra flere havne på den østlige del af øen arrangeres der sejlture til Christiansø og Frederiksø – og så kan man faktisk ikke komme længere mod øst indenfor Danmarks grænser.

Syd for Hasle arrangerer Siegård Ridecenter og Hestepension rideture i den rekreative skov, der findes her. Det er også ved Hasle at seværdigheden ”Jons Kapel”, der egentlig er en klippeformation, findes.

En trappe fører jer mere end 100 trin nedad til det sted, hvor en munk ved navn Jon siges at have forkyndt kristendommen på Bornholm. Det er på grund af denne historie at klipperne har fået deres navn – og det er også derfor, at en af klippeafsatsene i dag er kendt som ”Prædikestolen”.

Øvrige attraktioner og seværdigheder er slotsruinen Hammershus, Rytterknægten, Ekkodalen, Rokkestenen, Helligdomsklipperne, rundkirkerne i Østerlars, Olsker, Nylars og Nyker, Bornholms Kunstmuseum i Rø samt forlystelsesparken Joboland, der tidligere hed Brændegårdshaven.

Vælg mellem 0 tilbud