Tag til Bønnerup Strand og glæd jer til at nyde nogle skønne og afslappende dage sammen med børnene.
Vælg mellem 0 tilbud
Bønnerup Strand Emne nr. DL148-T2
Bønnerup Strand Emne nr. DL148-T2

Bønnerup Strand er beliggende på den centrale, nordlige del af Djursland. Her finder du det komfortable feriecenter Kattegat, der er et glimrende udgangspunkt for en indholdsrig ferie.

Her er du nemlig ikke alene tæt på stranden – men også på den perlerække af store attraktioner, som findes på Djursland.

En af dem er verdens længste træskib, Fregatten Jylland, som I kan gå ombord i. ”Jylland” blev bygget i 1860, men på det tidspunkt var de store træskibes æra faktisk forbi. Fremtiden tilhørte jernskibene, så fregatten snart omdannet til kongeskib. Fra 1984 til 1994 blev skibet istandsat fra top til bund, så i dag ser det faktisk ud som at det godt 150 år gamle skib er en nybygning.

I Grenå byder Kattegatcentret på et fascinerende kig ind i den verden, der findes under havets overflade. Her findes sæler, fisk fra de danske farvande samt fisk fra tropiske have.

Det største af akvarierne rummer 550.000 liter vand, og huser de mere end 2 meter lange sandtigerhajer, der centrets største dyr. I ”Hajtanken” som akvariet kaldes, findes også andre hajarter og pigrokker – I kan se dem alle sammen fra den hajtunnel, der findes under akvariet.

Vælg mellem 0 tilbud