I det skønne og uforstyrrede område omkring st. Gallen ligger Wildhaus som den højest beliggende landsby i kantonen mere end 1000 meter over havets overflade. Her finder I mange af vores ferieboliger. Utallige bjergsøer inviterer til en svømmetur, kuperet terræn lokker mountainbikere til, og cykel- og vandrestier, vandfald og en imponerende natur er perfekte rammer om en vellykket familieferie.
Vælg mellem 202 sommerhuse
3-værelses taglejlighed på 80 m² til 4 personer beliggende i et hyggelgit bondehus i Dreien i St. Gallen kun 6 km fra Bütschwill.
3-værelses taglejlighed på 80 m² til 4 personer beliggende i et hyggelgit bondehus i Dreien i St. Gallen kun 6 km fra Bütschwill. Lejligheden er smagfuldt og hyggeligt indrettet. Emne nr. 303-CH9612.100.1

St. Gallen en af de rigeste byer i Schweiz, og byens gamle bydel med de smukke huse fra det 16. århundrede er et overflødighedshorn af historisk arkitektur. Domkirken og biblioteket med tusindårige gamle dokumenter er byens vartegn og med på UNESCOs verdensarvsliste.

Den gamle bydel er bilfri, og alt er inden for gåafstand. Byen har et attraktivt og varieret udbud af kultur og underholdning og er fuld af butikker, restauranter, caféer og idylliske parker. Byens mange parker er rekreative oaser og samlingssted for unge og gamle. Her er der mulighed for at slappe af, mens børnene boltrer sig på legepladserne.

Mülenenschlucht er en smal slugt syd for den gamle bydel i St. Gallen. Her blev byen grundlagt først med klostret, og flere hundrede år senere voksede byen ud herfra. I dag ligger "dalstationen" for Mühleggbahn her, en tandhjuls jernbane, der tager jer op af St. Georgen til bl.a. de tre damme, hvor I kan nyde den betagende udsigt og få en svømmetur, så pak madkurven og ta’ på opdagelse.

Området er også rigt på broer og viadukter. Både broer af træ, beton og hængebroer, der fører jer over floder til naturreservatet Sitter og det smukke landskab ved Wattenbach. En informationstavle ved hver bro fortæller om design og opførelse af broerne.

St. Gallen og den omkringliggende region byder på en næsten uudtømmelige vifte af fritids- og rekreative aktiviteter både for børnefamilier og vandreentusiaster. Lær f.eks. om vores solsystem på en gåtur i pilgrimmenes fodspor på Planet Stien gennem St. Gallen. Ta’ et spil minigolf, besøg Schoggiland – chokoladefabrikken i Flawil eller Botanisk Have med mere end 8000 planter fra hele verden. Der er mulighed for guidede ture i haven.

Snyd ikke jer selv for et besøg i dyreparken Peter og Paul på bakken Rosenberg i Quartier Rotmonten. Dyreparken er et populært rekreativt område og hjemsted for bl.a. los, hjorte, vildsvin og murmeldyr. Der er gratis adgang og åbent døgnet rundt året rundt. I The Wild Park House udstilles gevirer, huder og billeder af spor fra parkens dyr. Dyrelyde og korte filmsekvenser kan opleves på en stor touch-skærm.

På en varm sommerdag, hvor familien har været på tur enten til fods, på cykel eller i bil, er der intet skønnere end en dukkert. Foruden de mange bjergsøer, bl.a. Schönenbodensee med den lille strand, finder I en svømmehal i naturreservatet syd for Wildhaus og et store vandland i Säntis parken. Udendørs saltbade, bølgebassiner med springvand, vandrutsjebaner og tyrkisk dampbad eller sauna – her er noget for både store og små.

Leje af sommerhus St. Gallen med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus St. Gallen med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Det er sommerhusudlejning St. Gallen på den letteste måde. Lej dit sommerhus St. Gallen nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse St. Gallen - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus St. Gallen. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie St. Gallen. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus St. Gallen hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus St. Gallen her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men derfor er der jo på ingen måde nogen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus St. Gallen, et feriehus St. Gallen eller en feriebolig St. Gallen er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie St. Gallen til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus St. Gallen nu!

Vælg mellem 202 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Schweiz

    Schweiz er en cocktail at sprog, regionale særpræg og fantastisk natur – bundet sammen af en yderst velfungerende infrastruktur. For den aktive familie, der samtidig gerne vil nyde naturen, er her næsten uudtømmelige muligheder både sommer og vinter.
    1-værelses lejlighed på 30 m² til 2 personer smukt beliggende i det lille lejlighedshus "Auf dem Vogelstein" i bydelen Schwendi i Grindelwald.