Hvad enten I er til en udfordrende actiontur på mountainbike, foretrækker en rolig og afslappende udflugt med bjergbane, eller I ønsker at bruge ferien på spændende historiske attraktioner – så er det muligt i kanton Neuchâtel. De mange fine badestrande ved søen Lac de Neuchâtel bør også fremhæves, ligesom I heller ikke bør snyde jer selv for at smage den skønne, lokale chokolade.
Vælg mellem 3 sommerhuse
2-værelses taglejlighed på 36 m² til 4 personer beliggende i Les Rasses kun 4 km fra Sainte-Croix i Neuchatel.
2-værelses taglejlighed på 36 m² til 4 personer beliggende i Les Rasses kun 4 km fra Sainte-Croix i Neuchatel. Fra lejligheden er der 50 m til et skiområde, 800 m til busstoppested, 1 km til svømmehal og 2 km til fødevareforretning. Emne nr. 303-CH1450_205_1.

Kanton Neuchâtel med hovedbyen af samme navn ligger i den vestlige af Schweiz. I denne del af Schweiz er der helt unikke naturoplevelser i vente. Eksempler herpå er klippedalen Creux du Van, der må betegnes som både et botanisk paradis og vilddyrsreservat med en eventyrlig udsigt beliggende i rolige og uforstyrrede omgivelser. Gå heller ikke glip af Saut du Doubs – et 27 meter højt vandfald, der ligger ved søen Lac des Brenets. Man kan komme hen til vandfaldet både til fods og fra vandsiden med passagerbåden.

Lyst til action og spænding i naturen? Så prøv en svingtur mellem trætoppene i Acroland, La Chaux-de-Fonds eller Abenteuerpark, Chaumont. En anden sjov aktivitet er sommer-slæde-baner som f.eks. Riesen-Rondelbahn, La Vue-des-Alpes.
En anden hyggelig og mere fredelig udflugtsmulighed er en tur med Standseilbahn La Coudre-Chaumont. På bjergtinden er der en legeplads og panoramaudsigtstårn.

Der er rigtig fine bademuligheder i kanton Neuchâtel. Ved søen Lac de Neuchâtel ligger der fra Tène (Marin) til Pointe du Grain (Bevaix) den ene skønne badestrand efter den anden. Enkelte er fine sandstrande mens de fleste er med småsten og grovere sand. Der er et forskelligt udbud af faciliteter ved strandene. Strandene ”Marin – La Tène” og ”Hauterive” har begge blandt andet restaurant, legeplads og toiletter.

Er vandreture i varieret og flot natur en yndet feriebeskæftigelse for jer, så bliver I ikke skuffede i Neuchâtel. Her findes et virkelig stort udbud af vandreruter med forskellige temaer og naturattraktioner. Særligt kan fremhæves følgende ruter: Areuseschluchten, Skulpturenweg og Wasserfall Saut-du-Doubs.

Der er ligeledes mange cykelruter i Neuchâtel. Disse er også delt op i forskellige temaer i forskelligartede naturområder. Bud på gode familiecykelture kan være ”Rund um den Style sapin” på 36 km eller ”Klein-Sibirien” på 27 km. Begge med sværhedsgraden ”let”.

I hovedbyen Neuchâtel har turisttoget flere daglige afgange i højsæsonen fra midten af juni til midten af september. Nyd den 45 minutter lange, afslappende tur, som går gennem den gamle bydel mod Schloss Neuchâtel og Die Kollegiatskirche von Neuchâtel, hvor der holdes en lille pause, inden resten af ruten køres.

Et mekka af duft og farver finder I på frugt- og grønsagsmarkedet i byen Neuchâtel for enden af Rue du Trésor. Denne maleriske markedsplads, omgivet af skønne og idylliske huse fra det 18. århundrede, er rammen om et virkelig hyggelig marked med en overflod af friske varer – svært ikke at lade sig friste!
Forsøm heller ikke at smage den vidunderlige chokolade, der fremstilles lokalt mange steder i Neuchâtel.

Siden 2009 har urmagerbyen La Chaux-de-Fonds været at finde på UNESCO’s verdensarvsliste. En byrundtur her giver et spændende indblik i, hvordan byen har været på den tid, hvor den blomstrende urindustri i Neuchâtel tegnede sig for mere end halvdelen af verdens produktion af ure.

Leje af sommerhus Neuchâtel med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Neuchâtel med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Neuchâtel har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Neuchâtel nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Neuchâtel - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus Neuchâtel. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Neuchâtel. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Neuchâtel hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Neuchâtel her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus Neuchâtel, et feriehus Neuchâtel eller en feriebolig Neuchâtel er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie Neuchâtel til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Neuchâtel nu!

Vælg mellem 3 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Schweiz

    Schweiz er en cocktail at sprog, regionale særpræg og fantastisk natur – bundet sammen af en yderst velfungerende infrastruktur. For den aktive familie, der samtidig gerne vil nyde naturen, er her næsten uudtømmelige muligheder både sommer og vinter.
    Et tog kører forbi en bjergtop i Schweiz