Dette område af Schweiz har både smukke bjerge, store, flotte søer samt et meget varieret udbud af attraktioner for enhver smag. Luzern by byder på alt fra eksklusiv shopping, spændende museer til en tur på Europas ældste, overdækkede træbro. Kanton Luzern er et spændende område og et oplagt feriemål til både action og afslapning.
Vælg mellem 109 sommerhuse
Dette smukke feriehus på 125 m² til 5 personer er beliggende på en solrig bjergskråning i Engelberg ved Luzern.
Dette smukke feriehus på 125 m² til 5 personer er beliggende på en solrig bjergskråning i Engelberg i Luzern. Til huset hører en have med overdækket terrasse og to parkeringspladser. Om vinteren holder den gratis skibus lige uden for døren. Emne nr. 303-CH6390_751_1.

Kantonen Luzern ligger i det centrale Schweiz med hovedbyen af samme navn. Mere end halvdelen af arealet i kanton Luzern er udnyttet landbrugsmæssigt blandet andet til noget af det, Schweiz er mest kendt for – osteproduktion! Turisme er også et vigtigt erhverv specielt omkring hovedbyen Luzern, der ligger ved Vierwaldstättersee.

Floden Reuss opdeler byen Luzern i to dele, som forbindes af flere broer, hvoraf den overdækkede træbro Kapellbrücke er den mest kendte, og samtidig også den ældste, overdækkede træbro i Europa. Den 204 meter lange bro kan dateres tilbage til det 14. århundrede, men blev desværre i 1993 hærget af en brand, der ødelagde to tredjedele af broen samt den store samling af historiske billeder, som hænger fra loftet, og hver især formidler en del af Luzerns fortid. Broen blev hurtigt genopbygget, så den også i dag ser fuldkommen autentisk ud. Blandt de tilbageværende billeder blev en del restaurerede, men historikerne har også ladet nogle få forkullede billeder blive tilbage som et minde om broens skæbne. Luzerns vartegn er vandtårnet ved Kapellbrücke, en ottekantet bygning, som i gennem århundreder har fundet anvendelse til både fængsel og torturkammer. I dag ligger her heldigvis en fredelig, lille gavebutik i stedet for. Udsigten fra broen er helt fantastisk og storslået – nærmest malerisk – både i fuldt dagslys og ved solnedgang!

Kanton Luzern er et ”vandland” i sig selv. Utallige søer, floder, åer og vandfald præger landskabet. Tag hele familien med på en forfriskende sejltur med rutebådene på Vierwaldstättersee og nyd ferietiden med hinanden mens I betragter det flotte bjerglandskab, der omkranser søen, og en forfriskende vind køler jer på en varm sommerdag.

Endnu flere unikke naturoplevelser venter, hvis man tager en udflugt til bjerget Rigi, og underordnet hvilken af bjergbanerne man tager fra hhv. Küssnacht, Goldau, Brunnen, Gersau/Gschwend, Vitznau eller Weggis, er man sikret en uforglemmelig panoramaudsigt. Rigi er også et skønt udflugtsmål til vandreture. Her er anlagt over 120 km vandrestier, hvoraf mange endda er tilgængelige for både barnevogne og kørestolsbrugere. For de, der foretrækker at cykle, er der et stort og veludbygget net af afvekslende cykelruter til rådighed i kanton Luzern – og naturligvis også mange udbydere af cykeludlejning.

En meget interessant attraktion for både børn og voksne er ”Verkehrshaus der Schweiz”, der er beliggende lige ved banegården i byen Luzern. Museet er det mest besøgte i Schweiz, og kort fortalt vises her det historiske forløb inden for transport og mobilitet på en moderne og underholdende facon.

Skal der action og fart på programmet, så afprøv den indre eventyrer i Pilatus Seilpark. Adrenalinkick er garanteret! I den mere rolige ende er et besøg på skovlegepladsen på Sonnenberg, som bekvemt kan nås med den nostalgiske bjergbane fra Kriens.

Besøg også hyggelige Gletschergarten Luzern, der er opdelt i tre afdelinger – have – museum og labyrint. Sidstnævnte er en spændende attraktion med 90 spejle, der oprindeligt blev fremstillet til den schweiziske landsudstilling i Geneve i 1896. Spejllabyrinten har befundet sig i Gletschergarten siden 1899 og er helt sikkert en forunderlig oplevelse at finde vej igennem.

Er I på udkig efter modetøj, smykker eller frem for alt ure, er Luzern bestemt leveringsdygtig i eksklusive omgivelser at shoppe blandt andet disse varer i.

Leje af sommerhus Luzern med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Luzern med præcis den beliggenhed du ønsker dig. Det er sommerhusudlejning Luzern på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus Luzern nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Luzern - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus Luzern. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Luzern. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Luzern hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Luzern her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo bestemt ingen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i her. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Luzern, et feriehus Luzern eller en feriebolig Luzern er der ingen der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie Luzern til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Luzern nu!

Vælg mellem 109 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Schweiz

    Schweiz er en cocktail at sprog, regionale særpræg og fantastisk natur – bundet sammen af en yderst velfungerende infrastruktur. For den aktive familie, der samtidig gerne vil nyde naturen, er her næsten uudtømmelige muligheder både sommer og vinter.
    Et tog kører forbi en bjergtop i Schweiz