Sevilla byder på masser af muligheder. Udforsk den gamle bydel og iagttag de mange middelalderbygninger. Besøg verdens tredje største kirke, hvor Columbus er begravet. Glem ikke at besøge Sevillas vartegn Guldtårnet og den smukke Plaza España. I kan cykle byen tynd og få de mange oplevelser med, lej en cykel for en uge, så har I altid let til at komme til lige netop de seværdigheder, I vil se.
Vælg mellem 38 sommerhuse
Emne nr.: 507-9079
Emne nr.: 507-9079

Oplev spændende Sevilla

I Sevilla mødes I af masser af muligheder og oplevelser. Book en feriebolig i Sevilla og vær klar til at udforske byen.

På storbyferie i Sevilla kan I i området omkring Calle Betis finde masser af små budgetvenlige tapasbarer, hvor I kan nyde alskens Spansk tapas til gode priser. Fra området omkring Calle Betis har I udsigt til Torre del Oro, Guldtårnet. Tårnet der i middelalderen fungerede som fængsel, og også er blevet benyttet som militært vagttårn, har stået på stedet siden det 13. århundrede. I dag bruges Guldtårnet som museum.

Sevilla byder på flere tårne, heriblandt også Giralda tårnet som fremstår som Sevillas vartegn. Tårnet var oprindeligt bygget som minaret, smalt klokketårn, for den moske som for mange hundrede år siden lå på stedet. Senere blev Giralda tårnet ombygget og fungerer derfor som klokketårn for katedralen i Sevilla, der er bygget der hvor moskeen tidligere lå. Kirken ligger i den gamle bydel, blandt andre bygninger, der stammer tilbage fra middelalderen.

Katedralen i Sevilla er færdigbygget i 1500-tallet og er den dag i dag stadig den største gotiske katedral i verden, mens den dog må nøjes med tredjepladsen på listen over verdens største kirker. Selveste Christoffer Columbus er også gravsted i den store katedral. Der er været en del diskussion om hvorvidt hans lig blev bragt hjem fra Den Dominikanske Republik, eller om hans lig stadig er begravet der. Spanierne mener dog med DNA bevis at have fastslået at det er de jordiske rester af den opdagelsesrejsende der findes i katedralen.

Den smukke Plaza España er bestemt også et besøg værd. Pladsen er bygget som er halvcirkel med bygninger i samme form omkring pladsen. Pladsen er opført i 1928 og er en kombination af årtiets mange stilarter; Art-deco, genoplivet spansk renæssancestil, genoplivet spansk barokstil og Neo-Mudéjar stilen. I vil med sikkerhed blive betaget af den smukke plads og arkitekturen der omkranser den.

Lige meget hvad I vil se i Sevilla, er det nemt at komme rundt til fods og på cykel. Byen har gjort meget for at være en cykel-venlig by. Bl.a. kan I leje en af byens flere tusinde cykler i en uge og på den måde fragte jer selv rundt uden venten på offentlige transportmidler og I jeres helt eget tempo.

Se mulighederne for feriebolig nær Sevilla og book en ferielejlighed i Sevilla, inden I bevæger jer afsted på en spændende storbyferie i Sevilla.

Vælg mellem 38 sommerhuse

Andre artikler om Sevilla

 • Feriebolig Sevilla

  Oplev den smukke bys spændende kulturskatte og frodige parker, kan der begejstre store som små. De fleste must sees er samlet i byens centrum og kan derfor nås til fods enten på egen hånd eller med en guide, hvis I ikke vil gå glip af den farvestrålende historie, eller med hop-af-hop-på-bussen.
  feriebolig sevilla_147-EAC269

Andre artikler

 1. Feriebolig Andalusien

  Andalusien er en solsikker feriedestination med dejlige sandstrande og lækkert badevand, uforglemmelige naturoplevelser og historiske seværdigheder. Besøg de smukke byer med slotte og katedraler, shoppinggader og markeder. Oplev dansende heste og flammende flamenco, vandlande og zoologiske haver.
  Denne smagfuldt indrettede lejlighed til 4 personer ligger på 2. sal 15 km kørsel fra Estepona, med en vidunderlige udsigt over de yppige haver og poolanlæggene.
 2. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.