Book en feriebolig i Rom centrum og nyd den korte afstand til byens mange seværdigheder og fantastiske restauranter. På pladser og stræder findes restauranter, cafeer og gelateria’er som alle byder på et lille stykke af Italien. Glem ikke at besøge byens antikke bygninger og pladser. Læg ikke mindst vejen forbi Trevifontænen, kast en mønt i fontænen og sikre jeres tilbagevenden til Rom.
Vælg mellem 48 sommerhuse
Emne nr.: 507-9237
Emne nr.: 507-9237

Bo i centrum af Rom

Vil I opleve Rom fra byens centrum, skal I booke en feriebolig i Rom centrum. Her finder I kvartererne Piazza Navona, Pantheon og Campo de Fiori, alle en del af det historiske centrum i Rom.

I det historiske centrum finder I ingen metro, til gengæld kan I benytte jer af diverse busser og sporvogne, når I skal ud og opleve resten af byen.

Tæt på det historiske centrum kan I bl.a. opleve Vatikanet med Peterskirken, Trevi Fontænen, Colosseum, den Spanske trappe og Pantheon. Så det er bare at vælge, hvor I vil starte, hvis I skal have alle de skønne og historiefyldte steder med.

Pantheon blev opført i det antikke Rom og er en af de bedst bevarede bygninger herfra. Bygningen fungerede i sin tid som tempel for hedenske guder. Efter nogle hundredår blev templet overdraget til den daværende pave og har lige siden fungeret som kristen kirke. Et af Pantheons kendetegn er den store kuppel, som lige som bygningen stammer tilbage fra år 125 e.Kr.

Glem ikke at opleve den Spanske trappe som også befinder sig i gåafstand fra centrum. Trappen forbinder pladsen Piazza di Spagna med kirken Trinitá dei Monti. Måske undrer I jer over navnet på trappen, der trods alt befinder sig i Spanien. Trappen har fået navnet den Spanske trappe, da man på Piazza di Spagne i sin tid fandt den Spanske ambassade.

Besøger I Rom er det ikke kun byens mange seværdigheder, der er værd at opleve. Den Italienske madkunst byder også på fantastiske retter. I Rom er det derfor oplagt at leve af lokale retter, I kan spise gode Italienske pizzaer, nyde frisk Italiensk pasta eller spise andre lokale specialiteter. Det centrale Rom byder på gode restauranter med fantastiske Italienske retter, cafeer med stærk Italiensk espresso og I må ikke glemme, at ligge vejen forbi et gelateria og smage på den bløde og friske Italienske is.

Den imponerende Trevifontæne er et yndet turistmål og hvert år smider turister millioner af kroner i vandet ved Fontænen. Myten siger, at smider I en mønt i fontænen, har I sikret jeres tilbagevenden til Rom. Trevifontænen er bygget for enden af den mere end 2000 år gamle Acqua Vergine-akvædukt, som blev brugt til at transportere vandet til de termiske bade i det antikke Rom.

Vil I have rygsækken fyldt med dejlige oplevelser og maven med skønne Italienske retter, er en feriebolig i Rom centrum det oplagte udgangspunkt.

Vælg mellem 48 sommerhuse

Andre artikler om Rom

 • Feriebolig uden for Rom

  I nærheden af Rom er der masser af muligheder for en feriebolig ved små hyggelige byer. Nyd en afslappet ferie og besøg det skønne Rom. Besøg byens mange kendte seværdigheder og lad jer imponere af de smukke bygningsværker. Besøg Pavens Vatikanstat og en af verdens største kirker, Peterskirken. Læg også vejen forbi Trevi-fontænen og lad sikre jer jeres senere tilbagevenden til den evige stad, Rom.
  Emne nr.: 140-IRU359
 • Billig storbyferie i Rom

  Hold en billig storbyferie i Rom og besøg de mange historiske seværdigheder. I finder både billige og gratis oplevelser i den Italienske hovedstad. Besøg bl.a. verdens største kirke med plads til hele 60.000 mennesker, læg vejen forbi Pantheon og besøg kirken der oprindeligt blev bygget som tempel. Tør I så besøg knoglekirken og se krypten, som er dekoreret med over 4000 knogler.
  Emne nr.: 140-IRO165
 • Storbyferie i Rom

  En storbyferie i Rom har masser at byde på. Besøg byens mange spændende seværdigheder og lad jer rive med af historien og de imponerende konstruktioner. Tag en pause på en af byens mange restauranter og cafeer. Fyld maven med god kaffe og spis Italiensk is på byens pladser eller I de små smalle gader. Glem heller ikke at smage på de traditionelle Italienske retter som pizza og frisk pasta.
Vis alle artikler om Rom

Andre artikler

 1. Feriebolig Italien

  Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
  Italien_Depositphotos_1194773_S