Milano byder på masser af seværdigheder. I den tidligere kanalby kan I nu bevæge jer rundt på byens brede boulevarder blandt byens seværdigheder. Besøg verdens 5. største katedral i centrum af Milano og kig både indenfor og ovenpå. Se også et af verdens ældste shoppingcentre under den smukke glaskuppel. Eller besøg resterne af kanalbyen i Navigli-kvarteret.
Vælg mellem 38 sommerhuse
Emne nr.: 313-IT3900.5.1
Emne nr.: 313-IT3900.5.1

Tilbage i tiden

På storbyferie i Milano er der masser af muligheder for oplevelser. Find en feriebolig i Milano og vær tæt på byens spændende seværdigheder.

Selvom Milano i dag bærer præg af brede trafikerede boulevarder, så var byen engang fyldt med kanaler, hvilket drager tankerne mod Venedig. I løbet af 2. halvdel af 1800-tallet, blev byens kanaler dog fyldt op og blev til de boulevarder, som i dag præger bybilledet.

Vil I have oplevelsen af Milano fra den tid, hvor de mange kanaler stadig bestod, så skal I lægge vejen forbi Navigli-kvarteret. Her er kanalerne bevaret og kvarteret er præget af restauranter og butikker langs de små kanaler. Mens broer forbinder den ene side af gaden med den anden og mennesker lystigt passerer broerne og hinanden for at finde den helt rigtige butik eller restaurant til netop deres gøremål.

I centrum af Milano på den store plads midt mellem restauranter og populære shoppingområder finder I domkirken i Milano. Den enorme kirke skyder smukt op blandt byens andre bygninger. Domkirken som er verdens 5. største katedral er smukt udsmykket og opført i gotisk stil med hele 135 spir og mere end 3200 statuer fordelt inde og ude. Da domkirken i 1809 blev færdigbygget efter ordre fra Napoleon, havde den været mere end 400 år under vejs. Vi skal dog helt frem til 1958 og 1965 før de sidste spir og døre blev produceret og færdiggjorde domkirken. På den ene side af kirken er det muligt at komme op på taget af den enorme domkirke. Her kan I gå langs statuerne og en tur rundt på tagpladerne, langs bygningens tagryg. Fra taget kan I nyde udsigten over Milano og nyde domkirkens detaljer helt tæt på.

Ved pladsen foran domkirken finder I også Galleria Vittorio Emanuele II. Under den smukke glasgang finder I velkendte men dyre brands blandt centrets butikker. Galleria Vittorio Emanuele II er udført i smuk arkitektur og med sin færdiggørelse i 1867 er centret blandt et af verdens ældste shoppingcentre.

Book en feriebolig i Milano, så er I tæt på byens stemning og seværdigheder.

Vælg mellem 38 sommerhuse

Andre artikler om Milano

 • Ferielejlighed i Milano

  I centrum af Milano findes et væld af spændende seværdigheder og gamle bygningsværker. Overalt omkring jer mærker I byens gode stemning og hvordan turister og lokale færdes mellem hinanden. Besøg byens store domkirke og betragt de mange statuer på kirken. Besøg kanalkvarteret Navigli og tag på shopping i La Rinascente. Snyd heller ikke jer selv for en afslappende tur i en af byens mange parker.
  Emne nr.: 313-IT3900.4.1
 • Feriehus i Milano

  Besøg masser af seværdigheder i Italiens mest befolkede by Milano. Gå til fodbold med de lokale på Giuseppe Meazza stadionet og oplev Inter Milan og AC Milans hjemmekampe. Besøge Teatro alla Scala og oplev opera fra det velansete og berømte operahus. Besøg også et af Italiens fineste kunstmuseer og oplev mesterværker af dygtige italienske kunstnere. Nyd jeres ferie og Milanos mange muligheder.
  Emne nr.: 140-ILC001

Andre artikler

 1. Feriebolig Lombardiet

  Naturen i Lombardiet er både flot og afvekslende - her ligger eksempelvis vindistriktet Franciacorta og de store søer Garda, Como og Lago Maggiore. Italiens andenstørste by Milano er hovedstaden i Lombardiet og er en særdeles spændende international metropol, som også indeholder storslåede kulturhistoriske seværdigheder.
  Lombardiet_Depositphotos_89880778_S
 2. Feriebolig Italien

  Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
  Italien_Depositphotos_1194773_S