Lissabon byder på mange forskellige muligheder. Spis i et gammelt kloster. Tag traveturen til toppen af Lissabon, til bydelen Alfama. Her kan I opleve byens store loppemarked og shoppe antikke og nyere fund. Besøg byens ældste bygningsværk, borgen Castello de São Jorge og ikke mindst Lissabons ældste kirke, nemlig Sé katedralen.
Vælg mellem 40 sommerhuse
Emne nr.: 364-PT-1170-12
Emne nr.: 364-PT-1170-12

Ferie i Lissabon

Hold ferie i det farverige Lissabon og nyd en af byens mange autentiske oplevelser. Med en feriebolig i Lissabon er I klar til at indtage byens mange tilbud.

Besøg Lissabons ældste kvarter; det autentiske og farverige Alfama-kvarter. Begiver I jer afsted mod kvarteret til fods, kræver det noget energi inden I når til højens top. Kvarteret ligger hævet over byen, men kommer I først op, er det anstrengelserne værd. Fra kvarteret har I nemlig en smuk udsigt over Lissabon og Tagus-floden.

I Alfama-kvarteret finder I også Lissabons ældste bygningsværk; borgen Castelo de São Jorge. Den gamle borg er først i 1930’erne blevet restaureret efter flere århundreder før at være blevet ødelagt under et jordskælv, der også ødelagde meget andet i den Portugisiske hovedstad. Borgens 18 tårne står dog intakte, som de har stået gennem flere hundrede år.

Tilbage i bydelene tættere på havets overflade kan I bl.a. besøge Lissabons nationale kakkel-museum. Her finder I alverdens kakler, med smukke dekoreringer. Er I selv ude efter smukke kakler, kan I være heldige at finde sådanne på Lissabons store loppemarked Feria da Ladran. Loppemarkedet finder sted tirsdage og lørdage. Her må I dog tilbage til Alfama-kvarteret, men måske I skal benytte en af Lissabons mange sporvogne og spare gåturen.

I kan også besøge Lissabons ældste kirke; Sé Katedralen. Opbygningen af Katedralen startede helt tilbage i år 1147. Den er dog grundet bl.a. jordskælv flere gange blevet modificeret, hvorfor katedralen i dag, indeholder mange forskellige stilarter.

Har I lyst, kan I besøge et gammelt kloster, hvor der i dag er indrettet tre restauranter med forskellige specialiteter.

Det perfekte udgangspunkt for jeres ferie i storbyen er jeres helt egen feriebolig i Lissabon. Se mulighederne for ferieboliger i Portugal Lissabon og book jeres næste feriebolig hos Feline Holidays.

Vælg mellem 40 sommerhuse

Andre artikler om Lissabon

 • Storbyferie i Lissabon

  Tag på storbyferie til Lissabon og nyd de varme himmelstrøg og mange oplevelser. Nyd lokal mad blandt de lokale i Barrio Alto-kvarteret. Besøg byens ældste bydel Alfama-kvarteret og nyd udsigten over Lissabon og Tagus-floden, mens I besøger borgen på toppen af kvarteret eller shopper loppefund på byens største marked. Tag en tur med de ikoniske sporvogne og nyd storbyen Lissabon.
 • Ferielejlighed i Lissabon

  En ferie i Lissabon byder på masser af muligheder. Besøg byens store markeder og shop både genbrugsfund, kunst og andet spændende. Besøg byens forskellige kvarterer lige fra Alfama med de smalle stejle gader, Baxia med spændende restauranter, til Barrio Alto med store pladser og brede boulevarder. Alle har de noget spændende og anderledes, at byde på og bidrager med oplevelser til jeres ferie.
  Emne nr.: 316-PT4850.70.1
 • Storbyferie i Lissabon

  En storbyferie i Lissabon er en ferie i en af Europas billigste hovedstæder, der ikke går på kompromis med hverken shopping, stemning eller seværdigheder.
  storbyferie lissabon_364-PT-1100-22
Vis alle artikler om Lissabon

Andre artikler

 1. Feriebolig Portugal

  Atlanterhavskysten har mere end 100 sandstrande med hyggelige bugter, spændende klippeformationer og grotter. Inde i landet er der skøn og frodig natur med vinmarker og bjerge. Historien har sat sine spor, som ses i de mange seværdigheder. Besøg Porto og Lissabon og de små charmerende fiskerbyer.
  Dejlig 3-værelses lejlighed på 100 m² beliggende 8 km fra centrum af Ericeira og 600 m fra centrum af landsbyen Barril.