Graubünden er et dejligt ferieområde for børnefamilier uanset årstid. Den helt enestående natur danner en smuk ramme om den store mængde af spændende udflugtsmål og attraktioner, der er tilgængelige i regionen. Er I til bade-, cykel- eller vandreferie, hvor der også gerne må være kulturoplevelser inden for rækkevidde, vil Graubünden være et godt valg!
Vælg mellem 2.686 sommerhuse
2-værelses lejlighed på 35 m² i stueetagen til 3 personer beliggende i Alvaneua Bad kun 50 m fra centrum.
2-værelses lejlighed på 35 m² i stueetagen til 3 personer beliggende i Alvaneua Bad kun 50 m fra centrum. Fra lejligheden er der en flot udsigt over bjergene og landskabet. Den ligger for enden af den 100 m lang, stejl tilkørsel. Emne nr. 303-CH7283.100.1

Schweiz er opdelt i kantoner. Af disse er Graubünden den geografisk største og beliggende i landets sydøstlige hjørne.

Hovedbyen i Graubünden hedder Chur, og er sandsynligvis en af de ældste byer i Schweiz, da de første tegn på beboelse kan føres over 5000 år tilbage. ”Altstadt” i Chur er spændende at besøge og dejlig familievenlig, idet bydelen er total bilfri. Her er et væld af kulturelle tilbud, utrolig gode shopping muligheder samt mange hyggelige restauranter og cafeer.
I Chur ligger hovedbanegården for ”Der Rhätischen Bahn” hvorfra ”Glacier Express” og ”Bernina Express” kører. Her kan I således tage toget på kortere eller længere udflugter ud i det enestående alpine landskab i Graubünden.

Både vinter og sommer er Madrisa Land i Klosters en dejlig familievenlig attraktion fyldt med afvekslende oplevelser. Om sommeren er her optimale muligheder for sjov leg og vild action på eksempelvis ”Mammut” klatrevæggen, svævebanen ”Flying Fox” og ”Alpehorn” rutsjebanen. Her er også en lille ”klappe-zoo”, hvor dyrene gerne må fodres, og der desuden er mulighed for ponyridning for de yngste børn. I vinterhalvåret er Madrisa et fantastisk paradis for de, der elsker vintersport! Ikke alene er her et alsidigt ski- og snowboardterræn, men også en 8,5 km lang kælkebane og ”snepark” med et væld af motoriske udfordringer for børnene.

Caumasee i Flims kan med sit turkisfarvede vand, der om sommeren når en temperatur på mellem 20-24 grader, ganske sikkert friste vandhunde i alle aldre. Ud over at bade kan I også prøve en tur på vandcykel eller i robåd, og samtidig i ro og fred nyde synet af det omkransende, idylliske skovlandskab. Ved søen er der naturligvis også gode muligheder for solbadning, lige som der er både restaurant og kiosk tilknyttet området. Disse har åbent dagligt i sæsonen ultimo maj til ultimo oktober.

Bellavita Erlebnisbad und Spa i Pontresina er et skønt vandland og wellnessområde med et fint udbud af faciliteter. I udendørsbassinet, hvorfra man har den skønneste udsigt, kan man i det 34 grader varme vand nyde bl.a. boblende luftdyser, massagestråler og modstrømsanlægget. Her lægges op til velvære og afslapning i fantastiske omgivelser! Et andet udendørsbassin henvender sig til de, der ønsker at svømme. Her har vandet en temperatur på 28 grader, og bassinet er kun i brug i sommerhalvåret. Indendørs har badelandet svømmebassin med 75 meter rutsjebane og udspringsvippe samt afdeling med varmvandlegeplads for børn.

Graubünden indeholder også Nationalpark Schweiz, der i allerhøjeste grad er et besøg værd. Området er en enestående naturoase, der strækker sig over 170 km2 og desuden indeholder 80 km markerede vandreruter af vidt forskellig sværhedsgrad. Nationalparkscentrum i Zernez viser en omfattende og moderne udstilling med et bredt og varieret informationsniveau. Der tilbydes audioguide på 5 sprog, og man har tilrettelagt en særlig børnerute igennem udstillingen.

Slottet Tarasp er et af de mest kendte slotte i Schweiz. Det stammer fra det 11. århundrede, og har haft en turbulent fortid med belejringer under forskellige herredømmer. Slottet har været offentligt tilgængeligt siden 1919, hvilket giver mulighed for at alt fra ridder- og festsale til det flotte slotskapel kan nydes af områdets turister.

Privat sommerhusudlejning Graubünden - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning Graubünden er ejet af private. Derfor kan man faktisk udelukkende leje et privat sommerhus Graubünden. Når du beslutter at leje sommerhus privat Graubünden hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt. Vi er der for dig hele tiden og giver dig professionel service og prisgaranti. Ydermere får du lokal service overalt via Felines professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Graubünden? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat Graubünden hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Graubünden
På denne side finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse Graubünden. Vi tilbyder dig sommerhuse Graubünden fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det virkelig simpelt at søge blandt dem alle sammen. Vi kalder det ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er langt lettere for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje Graubünden på ét sted!

Leje af sommerhus Graubünden med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du altid kan finde og leje et sommerhus Graubünden med præcis den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning Graubünden har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Graubünden nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Graubünden - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus Graubünden. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Graubünden. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Graubünden hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Graubünden her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at betale for meget for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Graubünden, et feriehus Graubünden eller en feriebolig Graubünden er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie Graubünden til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Graubünden nu!

Vælg mellem 2.686 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Schweiz

    Schweiz er en cocktail at sprog, regionale særpræg og fantastisk natur – bundet sammen af en yderst velfungerende infrastruktur. For den aktive familie, der samtidig gerne vil nyde naturen, er her næsten uudtømmelige muligheder både sommer og vinter.
    1-værelses lejlighed på 30 m² til 2 personer smukt beliggende i det lille lejlighedshus "Auf dem Vogelstein" i bydelen Schwendi i Grindelwald.