Den schweiziske hovedstad fortryller sine besøgende med sin charme og forskelligartede attraktioner. Ingen anden by i Schweiz tilbyder samme rigdom af kultur og underholdning, og det er let at slappe af og nyde atmosfæren og den smukke udsigt over Alperne i den unikke gamle by. Bern er fødestedet for Einsteins relativitetsteori, Toblerone chokoladens vugge og med på UNESCOs Verdenskulturarvsliste.
Vælg mellem 1.265 sommerhuse
1000 m over havets overflade med en smuk udsigt over Berner Oberland, i den lille landsby Goldiwil lige udenfor Thun, ligger denne rummelige lejlighed til 4 personer.
1000 m over havets overflade med en smuk udsigt over Berner Oberland, i den lille landsby Goldiwil lige udenfor Thun, ligger denne rummelige lejlighed til 4 personer. Lejligheden er beliggende i stueetagen med en dejlig terrasse lige foran døren. Emne nr. 352-CH-3624-01

De farverige renæssance fontæner fuldender stemningen i den maleriske gamle bydel, der er en perle af middelalderlige arkitektur. Bydelen er indrammet af floden Aare og nås nemt til fods, med sporvogn eller bus.

Clock Tower (Zytglogge) er et af Bern vigtigste seværdigheder. Det astronomiske ur med de bevægelige figurer blev bygget i 1530. Albert Einsteins hjem ligger ca. 200 m. herfra og er i dag et museum. Katedralen i Bern er Schweizs største kirkelige bygning. Fra kirketårnet er der en storslået udsigt over byen og bjergene.

Berns lokale bjerg, Gurten tilbyder en bred vifte af underholdning med fokus på kultur, fritid og spil. Parkens frodige grønne omgivelser gør det til et behageligt rekreativt område med en stor legeplads, en miniature jernbane og et observation tårn.

Bjørneparken i Bern ligger på den smukke skråning ned til Aare. Her lever bjørnene i skønne omgivelser, hvor de kan klatre, fiske, bade og lege lige for øjnene af de besøgende.

På en varm dag er Aare et yndet udflugtsmål med mulighed for en svømmetur, river rafting, kajak sejlads, stand-up padling og dykning. Er I mere til en rundtur i en motorbåd, kan dette også klares. Turen rundt i Bern er på ca. 4 km. Nyd hyggen med familien mens I glider gennem vandet i den smukke by.

Spiez, beliggende mellem vinmarker og bakker i den måske smukkeste bugt i Europa, indbyder til en afslappende og sjov ferie med sit milde klima, naturskønne landskab og imponerende panorama udsigt over vandet. På stranden kan I hygge jer med mange af de sportsgrene, der kan udføres i sand; petanque, fodbold, volleyball, tennis, håndbold og badminton. Derudover tilbyder området masser af vandreture på kystnære bjergstier, kanosejlads på Thunersee og et besøg i Funpark Spiez, så der er dømt hygge og samvær med familien.

Er I klar på udfordringer, er Gantrisch Rope Park stedet. Efter et introduktionskursus, er I klar til at erobre højderne fra 4 til 35 meter. Iført sikkerhedsudstyr kan I her tackle hængebroer og rebstiger. Foretrækker I at blive på landjorden indbyder nationalparkens stier til vandreoplevelser i den smukke skov.

Klosterruinerne i Rüeggisberg er et betydningsfuldt sted for pilgrimme og en populær attraktion for endags besøgende. Om sommeren danner ruinerne ramme om open-air koncerter og teaterforestillinger. Uecht Observatory enestående beliggende på en bakke over Niedermuhlern indbyder til stjernekiggeri.

I den lille ostelandsby Emmentals besøgsmejeri kan I opleve både den traditionelle og moderne fremstilling af den verdensberømte Emmental AOC. I Eggiwil i Emmental regionen finder I Alphorn workshoppen, hvor I kan høre om skikke og traditioner og selv prøve, om I kan lokke lyde ud af Alphornet.

Har I mod på at se det hele lidt fra oven, tilbydes der en uforglemmelig oplevelse i varmluft balloner og helikopter flere steder i regionen.
Familiens yngste er måske mere til en tur på skinnecyklerne fra Laupen to Gümmenen eller sommerkælkebakken i Schwarzsee. På en regnfuld dag er Rubigen center et yndet udflugtsmål for både store og små. Centret byder på en indendørs golf bane med vindsimulatorer, bowlingbaner, squash, dart og billard og masser af legemuligheder.

Leje af sommerhus Bern med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Bern med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning Bern på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Bern nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Bern - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus Bern. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Bern. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Bern hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Bern her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ikke nogen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Bern, et feriehus Bern eller en feriebolig Bern er der ikke andre der har en lavere pris end os. Feline er ferie Bern til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Bern nu!

INDSÆT SERVICEDEL (JGL)

Vælg mellem 1.265 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Schweiz

    Schweiz er en cocktail at sprog, regionale særpræg og fantastisk natur – bundet sammen af en yderst velfungerende infrastruktur. For den aktive familie, der samtidig gerne vil nyde naturen, er her næsten uudtømmelige muligheder både sommer og vinter.
    Et tog kører forbi en bjergtop i Schweiz