Tag på ferie i Algarve og nyd strande, bjerge og klipper i den naturskønne region. Find en feriebolig ved Algarvekysten og hav de rene sandstrande tæt på. Find små skjulte strande mellem kystens bombastiske klippeformationer og lær at surfe ved kystens mange surf skoler. Opdag hvordan området er præget af gammel maurisk kultur og lad jer fascinere af de gamle bygningsværker i det skønne Algarve.
Vælg mellem 887 sommerhuse
Emne nr.: 316-PT6800.166.1
Emne nr.: 316-PT6800.166.1

Skøn natur i smukke Algarve

Algarvekysten strækker sig hele vejen langs den sydlige kyst i Portugal og til Odeceixe et stykke oppe af den vestvendte kyst. Her er rig mulighed for at finde en privat feriebolig på Algarve.

Med en feriebolig på Algarvekysten er I hele tiden tæt ved en af kystens mange skønne strande. Her kan I nyde solbadning på stranden og hoppe i bølgen blå. Der findes masser af små laguner og skønne strande mellem kystens bombastiske klippeformationer. Læg vejen forbi nogle af de små strande der dukker op mellem kystens klipper og brug en dag i ro og mag. Strandene i området er især kendt for deres renhed.

Hvis I er mere vovede, findes der på Algarvekysten nogle rigtig gode områder til surfing. Har I ikke prøvet det før, men har lyst til at kaste jer ud i det, findes der også et væld af surfing skoler, som med glæde vil undervise jer i kunsten at surfe. Find en feriebolig på Algarvekysten så er I tæt på dette bade og surferparadis.

Hele Algarve området er præget af mauriske bygningsværker. Især de hvidkalkede huse, med minaretagtige skorstene og farverige kakler tager jer tilbage til områdets mauriske tid.

Vil I opleve andet end områdets fantastiske strande er der rig mulighed for at tage på udflugt og iagttage Algarves mange barokke kirker, romerske ruiner og elegante renæssancebygninger.

I kan også besøge den gamle men skønne spa-by Monchique. Byen ligger i bjergene omgivet af smuk natur, fred og ro, som giver det perfekte grundlag for en spa-by, hvor roen og freden skal brede sig. Tag en dag til denne skønne by og lad jer forkæle inden I vender tilbage til de skønne områder langs kysten.

Se mulighederne for ferieboliger i Algarve og lad jer inspirere til en ferie i det sydlige Portugal. Book en feriebolig i Algarve Portugal, så er I klar til en fantastisk ferie i områdets smukke natur.

Vælg mellem 887 sommerhuse

Andre artikler om Algarve

 • Feriebolig Algarve

  Algarve på Portugals sydkyst er det perfekte valg til en familieferie med sol, strand og oplevelser. Atlanterhavs kysten har mere end 100 sandstrande, hvoraf nogle af de allerbedste kun kan nås fra havsiden. Hyggelige bugter og spændende klippeformationer, grotter og hvide sandstrande. Inde i landet er der også masser af herlige oplevelser og skøn natur, så udflugtsmuligheder er der rigeligt af.
  Luksuriøst rækkehus til 6 personer med privat pool centralt beliggende i Castro Marim Golf & Country Club i Algarve.
 • Feriehus i Algarve Portugal

  Besøg den mauriskprægede Algarve-region. Her bliver I budt velkommen til en lang kyststrækning med masser af rene sandstrande. Strandene giver rig mulighed for solbadning, svømning og surfing. Kast jer i bølgerne, men husk at allierer jer med en surf skole, hvis I skal prøve noget nyt. Besøg små hyggelige byer langs kysten og lad jer inspirere af byernes historier og mange smukke bygningsværker.
  Emne nr.: 316-PT6760.643.1
 • Ferielejlighed i Algarve

  Hold ferie i Algarve-regionen og nyd godt af Algarvekystens mange strande. Her finder I rene sandstrande mellem kystens klippeformationer og smukke mauriskprægede byer med historier fra de opdagelsesrejsendes tid. Besøg byen hvor Portugisernes foretrukne øl produceres og lad jer friste til en smagsprøve, inden I besøger byens smukke gamle fort. Med en ferielejlighed i Algarve er I tæt på det hele.
  Emne nr.: 265-SBN152

Andre artikler

 1. Feriebolig Portugal

  Atlanterhavskysten har mere end 100 sandstrande med hyggelige bugter, spændende klippeformationer og grotter. Inde i landet er der skøn og frodig natur med vinmarker og bjerge. Historien har sat sine spor, som ses i de mange seværdigheder. Besøg Porto og Lissabon og de små charmerende fiskerbyer.
  Dejlig 3-værelses lejlighed på 100 m² beliggende 8 km fra centrum af Ericeira og 600 m fra centrum af landsbyen Barril.