En ferie i Lissabon er en overflod af storbyliv, strande, markeder, majestætiske bygninger samt mundgodt. Her finder du de bedste af byens tilbud.
Se ferieboliger i Lissabon
ferie lissabon_364-PT-1170-12
Emne nr. 364-PT-1170-12.

Vejen til den bedste ferie i Lissabon

Gisp! Det gik godt nok stejlt nedad. Og nu skal vi op igen. På en ferie i Lissabon giver et ridt i en af byens gule sporvogne et sug i maven, når de i slowmotion-dødskørsel snegler sig op og ned af de stejle og snævre gader i bydelen Alfama. Linje 12 og 28 kører til Castelo de São Jorge, en middelalderborg på en af byens syv bakketoppe.

Højt oppe ligger også Bairro Alto. Kvarterets labyrint af gader nås på en ferie i Lissabon fra Baixa med kabelbanen Elevador da Glória eller den 45 meter høje Eiffeltårns-lignende elevator Santa Justa klos op ad kirkeruinen Convento do Carmo.

Bairro Alto ligger stille hen om dagen, men om aftenen på en ferie i Lissabon går det løs med livlige udendørs restauranter, hvorfra vemodige toner af fado strømmer ud mod vrimlen af festaber, der færdes på de toppede brosten til den lyse morgen.

Når natteravnene går i seng, åbner markederne; blandt andet Mercado da Ribeira nær banegården Cais de Sodré. Smag på lokale delikatesser, oplev portugisernes passion for bacalhau, torsk, hos de mange fiskehandlere eller find et stykke kunsthåndværk til minde om en ferie i Lissabon. Gælder det shopping, er Chiado-kvarteret i top.

I forstaden Belém er der minder om Portugals tid som stormagt i middelalderen. Besøg det majestætiske kloster Jerónimos, søfartsmuseet og Torre de Belém, hvorfra blandt andet Vasco da Gama stod til søs og fandt søvejen til Indien.

En ferie i Lissabon kan også beriges med et besøg i Oceanarium, et af verdens største akvarier, hvor man kommer tæt på 25.000 fisk, fugle og pattedyr uden at få våde fødder.

Skal der bades på en ferie i Lissabon, handler det om en kort togtur fra banegården Cais de Sodré i byens centrum til eksempelvis Caxias, Carcavalos eller Cascais. Få minutter senere kan du og familien kaste jer i bølgen den blå, rene og børnevenlige.

Langt er der på en ferie i Lissabon heller ikke med toget til slottene i bjergene i Sintra. At udforske dem er som så meget andet på en ferie i Lissabon et eventyr.

Se ferieboliger i Lissabon

Andre artikler om Lissabon

 • Storbyferie i Lissabon

  Tag på storbyferie til Lissabon og nyd de varme himmelstrøg og mange oplevelser. Nyd lokal mad blandt de lokale i Barrio Alto-kvarteret. Besøg byens ældste bydel Alfama-kvarteret og nyd udsigten over Lissabon og Tagus-floden, mens I besøger borgen på toppen af kvarteret eller shopper loppefund på byens største marked. Tag en tur med de ikoniske sporvogne og nyd storbyen Lissabon.
 • Ferielejlighed i Lissabon

  En ferie i Lissabon byder på masser af muligheder. Besøg byens store markeder og shop både genbrugsfund, kunst og andet spændende. Besøg byens forskellige kvarterer lige fra Alfama med de smalle stejle gader, Baxia med spændende restauranter, til Barrio Alto med store pladser og brede boulevarder. Alle har de noget spændende og anderledes, at byde på og bidrager med oplevelser til jeres ferie.
  Emne nr.: 316-PT4850.70.1
 • Feriebolig i Lissabon

  Lissabon byder på mange forskellige muligheder. Spis i et gammelt kloster. Tag traveturen til toppen af Lissabon, til bydelen Alfama. Her kan I opleve byens store loppemarked og shoppe antikke og nyere fund. Besøg byens ældste bygningsværk, borgen Castello de São Jorge og ikke mindst Lissabons ældste kirke, nemlig Sé katedralen.
  Emne nr.: 364-PT-1170-12
Vis alle artikler om Lissabon

Andre artikler

 1. Feriebolig Portugal

  Atlanterhavskysten har mere end 100 sandstrande med hyggelige bugter, spændende klippeformationer og grotter. Inde i landet er der skøn og frodig natur med vinmarker og bjerge. Historien har sat sine spor, som ses i de mange seværdigheder. Besøg Porto og Lissabon og de små charmerende fiskerbyer.
  Dejlig 3-værelses lejlighed på 100 m² beliggende 8 km fra centrum af Ericeira og 600 m fra centrum af landsbyen Barril.