Dyrehavsbakken
Dyrehavevej 62
2930 Klampenborg
+4539633544
Vælg mellem 1.030 sommerhuse

”Der er noget om snakken – der er sjovest på Bakken!”

- sådan har det lydt i årevis i verdens ældste forlystelsespark, som ligger i Dyrehaven nord for København, blandt hestevogne og dådyr. Men trods de mange år formår den elskede forlystelsespark nord for København at forny sig år efter år, og Bakken kan derfor med rette kalde sig Danmarks sjoveste forlystelsespark.

Sommer, solskin og sjov i den grønne skov. En dag på Bakken er et must for både børn og voksne. Her kan du tage hele familien med til den kendte forlystelsespark. På Bakken finder du alt lige fra de helt vilde forlystelser til hyggelige og børnevenlige forlystelser. Hvad end du er til vandpjaskeri, sus i maven, vind i håret eller bare søger en hyggelig tur for hele familien, findes der en forlystelse til dig.

Hvad end du er på udkig efter en skøn frokost, en lækker middag eller farverig is, har Bakken et spisested, der vil falde i din smag. Du finder flere end 26 forskellige spisesteder, som står klar til at byde på unikke og hyggelige middage i det grønne.

HUSK: Der er altid gratis entré på Bakken!

Efterår og jul på Bakken
Er du på udkig efter oplevelser i efterårsferien eller juleperioden, kan du også lægge vejen forbi Bakken. I efterårsferien slår Onkel Reje sig løs på Bakkens Friluftsscene, og hvis du tør, kan du begive dig igennem Rædselsskoven – men pas på! Til Jul på Bakken er der skruet ekstra meget op for hyggen med julemarked, julefrokoster, julemand og smuk juleudsmykning. Nyd den helt unikke julestemning i verdens ældste forlystelsespark blandt juletræer, sne og julemusik.

Der er noget om snakken – der er sjovest på Bakken!

Vælg mellem 1.030 sommerhuse

Andre artikler om Nordsjælland

Vis alle artikler om Nordsjælland