De Japanske Haver
De Japanske Haver
Vøjstrupvej 43, Nørre Broby
5672 Broby
63630015
Vælg mellem 1.199 sommerhuse Vælg mellem 6 tilbud

Besøg en rigtig japansk have

I haven er der gjort meget for at skabe et afslappende og afstressende miljø, hvor alle sanser bliver stimuleret i de velanlagte og arkitektoniske haver – Et stykke Japan i Danmark.

Det store smukke haveområde er opdelt i fire haver:

Livets have/historie haven Haven starter ved indgangen, hvor åløbene begynder, hvilket illustrerer starten af livet. Åens løb og udfordringer gennem haven symboliserer livet fra undfangelsen til det evige liv.

Udsigtshaven Denne have ligger rundt om søen med trædesten over. Her går man rundt om haven og kikker ind, modsat danske haver, hvor man går inde i midten af haven og kikker ud.

Vandrehaven Her er en sammensat have, som man kan kalde, en komprimeret vandretur med forskellige naturoplevelser med inspiration hentet fra både USA og Sverige.

Meditationshaven Denne have er en abstrakt have, som bruges til at meditere i. Her kan man sidde i det japanske tehus, med skydedøre af rispapir og rismåtter på gulvet eller på terrassen og nyde udsigten over haven, og lade sine tanke flyde eller samle sig.

I havens café er det muligt at få stillet sulten og bl.a. smage forskellige japansk inspirerede retter som alle er hjemmelavede. Caféen kan også benyttes som frokostrestaurant.
Det er desuden muligt at medbringe egen picnic-kurv og nyde mad og drikke ved de dertil opstille borde og stole i haven.

I 2014 blev Den Japanske Have nomineret til ’Årets dejligste have’ på TV2 Fri.

 De Japanske Haver 1
Vælg mellem 1.199 sommerhuse Vælg mellem 6 tilbud

Andre artikler om Assens

  • Sommerhus Assens

    Lige ud til Lillebælt ligger den smukke gamle købstad Assens som en perle i det naturskønne sydvestfynske landskab. En familieferie her giver mulighed for dejlige dage ved stranden, fisketure hvor I selv fanger familiens aftensmad, cykelture i kuperet terræn, bjergvandring og meget mere. Friluftsmennesker og naturelskere, kultur- og historieinteresserede - her er noget for enhver smag og alder.
    Assens på Fyn
  • Privat sommerhusudlejning Assens

    Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus ved Assens. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
    Privat sommerhusudlejning Assens Emne nr.: 084-M65288