Reportage fra det 4-stjernede Seehotel Dreiklang, kun en times kørsel fra den danske grænse. Interviews med direktøren, en wellnessbehandler samt tips til lokalområdet.
Vælg mellem 0 tilbud
Seehotel Dreiklang
Glæd jer til et skønt ophold på Seehotel Dreiklang

Danskere nyder livet på 4-stjernet hotel i Tyskland

Vanddampen breder sig langsomt over poolen, et par hygger sig i liggestolen efter en tur i saunaen, stemningen er rolig og afslappet i Seehotel Dreiklangs smukke wellness-afdeling.

Vi befinder os ved byen Plön i Holstensk Schweiz syd for Kiel – regionen med de 200 søer. Seehotel Dreiklang er et ud af kun to såkaldte ’bio-hoteller’ med fire stjerner i delstaten Schleswig-Holstein. Et sted hvor man holder ferie, slapper af, men også plejer helbredet i harmoni med kroppen.

”Folk kommer selvfølgelig her for at slappe af og hygge sig, men vi er også et sundhedshotel med økologisk mad og drikke, et sted hvor man kan gå på kur med udrensning og afgiftning,” oplyser hoteldirektør Dieter Heymann og tilføjer:

”Mange mennesker er belastet af stress og forskellige helbredsproblemer, her kan vi hjælpe dem og give dem tips til et sundere liv.”

Seehotel Dreiklang ligger lige ved én af de store søer rundt omkring Plön.

”Ved bredden er søen lavt og børnevenligt. Vandet er klart, det bliver jævnligt testet,” oplyser Dieter Heymann.

Der er stille ved søbredden, og landskabets smukke bakker danner et flot baggrund til udsynet fra de store værelser – på op til 100 kvadratmeter med altan, køkken og rummelige badeværelser. Ideelt til familier med børn eller et ophold med venner.

Danske gæster udgør den største gruppe af udenlandske besøgende på hotellet.

”Det er vores yndlingsgæster, fordi de nyder opholdet meget og virkelig går op i at slappe af,” mener Dieter Heymann.

Hotellet tilbyder flere forskellige arrangementer, det mest populære er ’Kurze Auszeit’ (kort time-out) med to overnatninger, morgenmad og aftensmad samt wellness – det hele til en rimelig pris.

Man er opmærksom på at servicere de danske gæster optimalt.

”To af vores medarbejdere taler dansk, menukortene er også på dansk og selvfølgelig giver vi tips til udflugter,” siger Dieter Heymann.

Det kan for eksempel være et besøg på Plön Slot, en imponerende historisk bygning i renæssancestil, som er byens vartegn. Ved en tur igennem Plöns gamle bydel kan man nyde de små gyder og bindingsværkshuse, hygge sig med jazz, vinfest eller teater. Den berømte Schleswig-Holsten Musikfestival finder også sted i Plön om sommeren.

Det er oplagt at opdage naturen i området. Man kan leje cykler på hotellet eller gå ture ved søerne. Der findes alle mulige slags vandsport, muligheder for at fiske eller nyde regionens mange kulturelle tilbud. Der er heller ikke langt til Østersøens gamle, traditionelle badebyer som Timmendorfer Strand eller Travemünde ved Lübeck.

Stort wellness-område

Er vejret ikke til udflugter, kan man søge ro og afslapning i hotellets 400 kvadratmeter store wellness-område med stor pool, tre slags saunaer og mange forskellige former af behandlinger som massager, ansigtspleje eller thalasso (behandlinger med havvand). I kosmetikafdelingen bruger man mærket ”La mer”, et meget hudvenligt produkt, også til sensitive hudtyper.

”La mer produkter består af mineraler og andre gode substanser fra Vesterhavet. De kan anvendes kosmetisk, men også medicinsk, fordi La mer er egnet til behandle forskellige hudsygdomme,” fortæller hotellets kosmetolog Annett Lorenzen.

Man kan booke wellness-behandlingerne og kure i forvejen, men også på stedet.

”Vi afstemmer behandlingsplanen med gæsterne. Mest populære er massager med æteriske olier, ” siger Annett Lorenzen.

Seehotel Dreiklang er altså en oase af velvære med venligt personale, wellness i høj kvalitet og lækker, økologisk mad.

”De her ting er vores styrke, ” bekræfter hoteldirektøren.

Højsæson i området er fra maj til oktober, men hyggelige stunder er også garanteret i tiden mellem jul og nytår, hvor hotellet er godt booket. En vandretur ved søen med et efterfølgende saunabesøg og lækker mad om aftenen kan også nydes i den kolde årstid.

Vælg mellem 0 tilbud