danmarks ferguson museum_fergusondage-2009-niels 157 skulptur m Eva Kjær
Danmarks Ferguson Museum
Købmagervej 1
7130 Juelsminde
20 44 73 68
Vælg mellem 288 sommerhuse

Verdens største samling af Ferguson traktorer

Jeg har opbygget verdens største samling af Ferguson traktorer på min fødegård midt mellem Horsens og Juelsminde. Et besøg på dette privat ejede museum er for hele familien.

Oplev de mange traktorer, og også andre køretøjer, damptromler, snescootere med mere. Der er dyr i stalden, og stalden er åben for publikum, men respekter venligst at dyrene ikke må stresses, så børn må ikke løbe og råbe i stalden.

Den meget smukke gamle bindingsværks lade fra 1864 anvendes i dag til bryllupper med mere. Vi har borde og bænke under træerne, hvor man kan nyde sin medbragte picnic, og her er fred og ro, og masser af plads. Børnene kan røre sig, og hunde i snor er også velkommen.

Kig også ind på museets værksted, og se hvad der arbejdes på for tiden, og måske er jeg eller et par frivillige der, og har tid til en snak.

Jeg glæder mig til at byde jer velkommen.

Henrik Nielsen Stifter, ejer og direktør for Danmarks Ferguson Museum

Se mere på www.fergusonmuseum.dk og på Facebook.

Vælg mellem 288 sommerhuse

Andre artikler om Juelsminde

  • Sommerhus Juelsminde

    Juelsminde et stort og populært område ved den jyske østkyst som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er en stribe af de mest børnevenlige strande i Østjylland. Der er mange sjove aktiviteter på frilandsmuseet Glud Museum. Kig indenfor på gården Ankerslund og se traktorer og køer i lange baner. Der er masser af muligheder for shopping i området.
    I første række ved Pøt Strand, Juelsminde ligger dette dejlige feriehus til 8 personer med et stort panoramaparti mod havet i både poolrum og stue.
  • Sommerhus Juelsminde privat Mirabellevej

    Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Juelsminde privat Mirabellevej. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Juelsminde