En billig ferie i Rom er ikke en umulighed. Lej en billig ferielejlighed i Rom og bo midt i den evige stad. Brug tiden på at besøge Roms mange seværdigheder, drik god kaffe og spis fantastisk Italiensk is. Nyd de mange pladser og parker, læg vejen forbi domkirken, den ældste kirke i Rom og betræd den berømte Spanske trappe i den Italienske hovedstad.
Vælg mellem 15 sommerhuse
Emne nr.: 140-IRO193-1
Emne nr.: 140-IRO193-1

Billig ferie i Rom

En ferie I Rom behøver ikke at være dyr. I kan booke en billig ferielejlighed i Rom for under 5.000 kr. for en uge. Med en billig ferielejlighed som udgangspunkt for jeres ferie, er I klar til at bevæge jer ud blandt byens mange oplevelser.

Opholder I jer på en af byens mange pladser, vil I opleve et væld af liv og hyggelige stemning. Her kan I slå jer ned på en cafe med en kop kaffe, I kan nyde Italiensk is fra et gelateria eller blot nyde stemningen og de mange mennesker der færdes på pladsen.

Blandt byens mange seværdigheder finder I bl.a. den Spanske Trappe, Gallerie Borghese og byens domkirke Laterankirken.

Den Spanske Trappe kan I betræde fra Piazza di Spagna, pladsen som via trappen forbindes til kirken Trinitá dei Monti. Trappen er et yndet turistmål, som har fungeret som bindeled siden 1725. Mærkeligt nok har trappen ikke noget med Spanien at gøre, men er blevet givet dette navn efter den Spanske ambassade, som lå på pladsen nedenfor trappen.

Besøg også Gallerie Borghese som har hjemme i den naturskønne Borghese park. I galleriet finder I en udstilling af malerier, skulpturer og andre kunstgenstande, nogle endda udført af selveste Borghese. Størstedelen af samlingen er samlet af Borghese slægten, som også stod bag Borghese paladset i Rom.

I Rom finder I adskillige kirker. Hvor Peterskirken er den største kirke i verden, er Roms domkirke den ældste i Rom. Den ses for de lokale som værende byens vigtigste kirke. Den er også fantastisk smukt udsmykket og bestemt et besøg værd.

Vil I have tid til at nyde Roms mange seværdigheder, så lej en billig ferielejlighed i Rom. Herfra kan I bevæge jer mod byens liv og stemning, men også benytte jer af lejlighedens muligheder.

Vælg mellem 15 sommerhuse

Andre artikler om Rom

 • Feriebolig uden for Rom

  I nærheden af Rom er der masser af muligheder for en feriebolig ved små hyggelige byer. Nyd en afslappet ferie og besøg det skønne Rom. Besøg byens mange kendte seværdigheder og lad jer imponere af de smukke bygningsværker. Besøg Pavens Vatikanstat og en af verdens største kirker, Peterskirken. Læg også vejen forbi Trevi-fontænen og lad sikre jer jeres senere tilbagevenden til den evige stad, Rom.
  Emne nr.: 140-IRU359
 • Billig storbyferie i Rom

  Hold en billig storbyferie i Rom og besøg de mange historiske seværdigheder. I finder både billige og gratis oplevelser i den Italienske hovedstad. Besøg bl.a. verdens største kirke med plads til hele 60.000 mennesker, læg vejen forbi Pantheon og besøg kirken der oprindeligt blev bygget som tempel. Tør I så besøg knoglekirken og se krypten, som er dekoreret med over 4000 knogler.
  Emne nr.: 140-IRO165
 • Storbyferie i Rom

  En storbyferie i Rom har masser at byde på. Besøg byens mange spændende seværdigheder og lad jer rive med af historien og de imponerende konstruktioner. Tag en pause på en af byens mange restauranter og cafeer. Fyld maven med god kaffe og spis Italiensk is på byens pladser eller I de små smalle gader. Glem heller ikke at smage på de traditionelle Italienske retter som pizza og frisk pasta.
Vis alle artikler om Rom

Andre artikler

 1. Feriebolig Italien

  Pragtfuld og storslået natur, med alt fra smukke bjerge til kridhvide sandstrande og turkisblåt vand, er sammen med historiske seværdigheder og et fantastisk køkken blandt de primære grunde til, at Italien placerer sig blandt de mest populære feriedestinationer.
  Italien_Depositphotos_1194773_S