Artikler

 1. Ferie ved Balatonsøen

  Man skal ikke forvente at komme i dybden på en ferie ved Balatonsøen. I hvert fald ikke hvad badning angår. Ungarns største sø er nemlig ekstremt lavvandet langs den sydlige bred. Ideelt til at plaske og lege i for små som store.
 2. Feriebolig Budapest

  Budapest er et populært feriemål for familier med børn i alle aldre. Byen er en betagende blanding af historisk storhed og moderne byliv, forlystelser, aktiviteter og attraktioner. Byen deles i Buda og Pest af floden Donau og forbindes af ikke mindre end 7 smukke broer. Begge bydele kan opleves med sightseeing busser, metro, sporvogne, segway sightseeing og sejlture på den berømte og skønne flod.
  Denne ferielejlighed til 6 personer ligger i den berømte Kiraly Utca, i den skønne by Budapest.
 3. Feriebolig Balatonsøen

  Balaton søen og regionen omkring er et af de mest populære feriedestinationer i Ungarn, og det er helt forståeligt. Den smukke sø er omkranset af en lang række badebyer, hvor af nogen af over 200 år gamle. Benyt cykelstien rundt om søen og oplev den skønne grønne natur med et bakket landskab, vinmarker og imponerende gamle slotte og borge. Nyd en dag med hygge, leg og aktiviteter på vandet.
  Ferielejlighed til 6 personer beliggende i Balatonmaldi, der er en af de mest kendte byer langs Balatons nordlige bred.
 4. Feriebolig Ungarn

  Uanset hvor I tager hen i Ungarn, bliver I overvældet af den underskønne natur og de velbevarede bygninger fra en rig og svunden tid, hvor slotte og palæer ikke kunne blive store og smukke nok. Oplev de grønne bakker med vinmarker og frugtplantager på cykel eller til fods og besøg de mange badebyer langs Balatonsøen og hovedstaden Budapest - en af Europas smukkeste og mest populære storbyer.
  Flot og hyggeligt indrettet feriehus til 8 personer med udendøres swimmingpool og fitnessrum beliggende i naturskønne omgivelser i Szabadság Utca.

Filter

Artikeltyper
 • Alle
Geografier