Budapest er et populært feriemål for familier med børn i alle aldre. Byen er en betagende blanding af historisk storhed og moderne byliv, forlystelser, aktiviteter og attraktioner. Byen deles i Buda og Pest af floden Donau og forbindes af ikke mindre end 7 smukke broer. Begge bydele kan opleves med sightseeing busser, metro, sporvogne, segway sightseeing og sejlture på den berømte og skønne flod.
Vælg mellem 9 sommerhuse
Denne ferielejlighed til 6 personer ligger i den berømte Kiraly Utca, i den skønne by Budapest.
Denne ferielejlighed til 6 personer ligger i den berømte Kiraly Utca, i den skønne by Budapest. Lejligheden er moderne indrettet med eksklusivt flair. Her vil man mærke byens puls. De talrige cafeer, restauranter og smarte forretninger ligger lige efter hinanden, som perler på en snor. EMne nr. 138-UBP570

De helt store oplevelser venter jer i Ungarns hovedstad Budapest - og det endda uden at koste en formue. Ta’ den lille kabelbane op til den bjergrige Buda side, der med Borghøjen har en høj koncentration af historiske seværdigheder, heriblandt byens største og mest berømte; Buda Slot. Som i de bedste eventyr troner slottet majestætisk på toppen af bjerget højt over Donau og resten af byen. Den smukt udsmykkede Matthiaskirke ligger som en juvel i forbindelse med slottet og er medvirkende til, at Borghøjen og slottet er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Nyd den afslappende atmosfære på Borghøjen, hvor alt ånder fred og ro. Giv jer god tid til at opleve de brostensbelagte gader, de statelige palæer og smukke middelalderhuse og ikke mindst den uden sammenligning smukkeste udsigt over floden, de berømte broer og bydelen Pest fra Fiskerbastionen. Læg vejen forbi Vidundernes Palads, der er et interaktivt og videnskabeligt legehus for nysgerrige pilfingre i alle aldre.

Intet besøg i Budapest uden en sejltur på Donau, og der er mange muligheder. I kan f.eks. tage med de gamle færger, der stille og roligt glider forbi seværdighederne. I kan også give børnene en ekstra oplevelse og vælge den specialbyggede bus, der kører direkte fra gaden og ud i vandet, hvor bus bliver til båd. Uanset fartøj kommer I forbi verdens tredjestørste parlamentsbygning, der mest af alt minder om et gigantisk Disney eventyrslot. Her er bl.a. de ungarske kronjuveler og den ungarske hellige krone udstillet. Midt i floden ligger Margrethe-øen. Den to km lange ø er et stort forlystelses- og wellnessområdet med kurbade, et kæmpe stort vandland, legepladser, boldbaner og meget mere.

På Pest siden ligger byens fornemste shopping kvarter Andrássy út, der er medtaget på UNESCOs verdensarvsliste. Blandt de luksuriøse palæer ligger modehusenes butikker side om side med caféer, restauranter, museer og Ungarns Nationalopera. Man får dog mere for pengene her end i tilsvarende storbyer. Besøg også den smukke Skt. Stefans Basilika.

I Byparken finder I Budapest Zoo & Botanisk Have, eventyrslottet Vajdahunyad og Europas største kurbad Szechenyi, der får vand fra nogle af byens mere end 100 varme kilder. Her er 10 indendørs og 3 udendørs bassiner. Et anden berømt kurbad er Gellert, der er det mest luksuriøse af de to, men også dyrere og med flere turister. Det er også på Pest siden, I kan indtage en middag i samvær med familien og riddere i restauranten Sir Lancelot. Her i stenhulerne spises vildsvin med fingrene, og personalet er klædt i festlige middelalderkostumer. På frihedspladsen er der brug for tørt tøj til de yngste. Det magiske springvand minder mest om et mindre vandland, og her må børnene gerne boltre sig.

Vil I opleve den skønne natur i Buda bjergene uden for Budapest, kan I tage med tandhjulsbanen til toppen af det 350 m høje bjerg, hvor I uforstyrret kan nyde freden og roen og den fantastiske udsigt. Snyd heller ikke jer selv for at opleve de enestående drypstensfigurer i Pálvölgy Grotten. Børnene vil elske en tur på den 700 meter lange bobslædebane Nyári Bobpálya, der her åbent året rundt. Slæden kører på skinner, og I bestemmer selv farten. Banen ligger ca. 7 km uden for byen, og det er muligt at tage med offentlig transport derud.

Leje af sommerhus i Budapest med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt enkelt at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Budapest med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Budapest har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus i Budapest nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Budapest - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus i Budapest. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Budapest. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Budapest hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Budapest her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus i Budapest, et feriehus i Budapest eller en feriebolig i Budapest er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end os. Feline er ferie i Budapest til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Budapest nu!

Vælg mellem 9 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Ungarn

    Uanset hvor I tager hen i Ungarn, bliver I overvældet af den underskønne natur og de velbevarede bygninger fra en rig og svunden tid, hvor slotte og palæer ikke kunne blive store og smukke nok. Oplev de grønne bakker med vinmarker og frugtplantager på cykel eller til fods og besøg de mange badebyer langs Balatonsøen og hovedstaden Budapest - en af Europas smukkeste og mest populære storbyer.
    Flot og hyggeligt indrettet feriehus til 8 personer med udendøres swimmingpool og fitnessrum beliggende i naturskønne omgivelser i Szabadság Utca.