Emne nr.: 347-TP-121
Emne nr.: 347-TP-121

Er du på udkig efter en villa med masser af plads til hele familien? I villaerne med plads til mindst 12 personer er der ingen grund til at bekymre jer om pladsen, der vil nemlig altid være senge, bestik og stole nok til det antal personer, der er angivet i beskrivelsen. I stedet kan I bruge tiden på at planlægge, hvad I skal lave og opleve.

Står du at planlægge årets familiesammenkomst? Så snart du ved, hvornår I skal afsted, hvilket ferieområde I vil til og hvor mange I er, kan du klare bookingen nemt og enkelt på Feline Holidays. Jo tidligere du er ude, jo større vil udvalget af villaer være. Når du har fundet den villa, der skal forme ramme om jeres ferie, er det bare at læne sig tilbage og glæde sig til nogle dejlige dage sammen..

Vælg en villa, når I skal booke weekendturen eller ferien. Her har I alle muligheder for at slappe af i hyggelige omgivelser og komme væk fra hverdagen. En villa er det oplagte valg, når der skal ske noget nyt.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde nøjagtig den villa, der matcher dine behov, har det væsentlig betydning, at du får så mange villaer at vælge mellem som muligt. Hvad det punkt angår, finder du ikke noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi når som helst tilbyder det største udvalg af villaer.

At finde din villa er første skridt mod en vellykket ferie. Næste skridt er at sikre, at bookingen bliver gennemført. Her er der ingen grund til at udskyde beslutningen, for andre end du kan være på jagt efter samme villa som dig. Derfor: Få gennemført bookingen så hurtigt som muligt. Det hele foregår hurtigt og smertefrit over nettet - og herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Tilbring en afslappende ferie sammen med familien i Silkeborg. Hvilke eventyr glæder I jer til?

Planlæg en vandretur gennem fuglereservatet ved Bølling Sø. Her kan I se utallige fuglearter som falk, høg og mange andre.

Elsker I dejlige sejlture? Så er Silkeborg den rigtige destination. Fra bådehavnen kan I kan komme på ture ud i det store søområde, og se den fantastiske natur.

Tilbring en afslappende dag ved Julsø, som er et populært udflugtsmål for silkeborgensere. Der er hyggeligt på bredden og om sommeren er vandet dejlig lunt.

Landsbyen Them ligger syd for Silkeborg. Her ligger den imponerende hvide kalkstenskirke, der er over 100 år gammel, og som kan ses på lang afstand.

Prisgaranti

Det er vigtigt for os, at du er 100% tryg ved at booke din villa hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle de forskellige villaer. Du vil altid være omfattet af prisgarantien, når du lejer din villa hos os.

Skulle du finde den villa, du har lejet, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vi har mange års erfaring med udlejning af villaer, og vi er altid klar til at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 11 sommerhuse