Emne nr.: 090-07467
Emne nr.: 090-07467

Et sommerhus er et rigtig godt udgangspunkt for en vellykket ferie. Kombinationen af en skøn beliggenhed og nem adgang til aktiviteter og oplevelser i lokalområdet er en sikker opskrift på succes.

Det er meget vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt, når du er i gang med at planlægge familiens næste ferie. På den måde får du nemlig de bedste muligheder for at finde netop det sommerhus, der imødekommer jeres behov. På det punkt kan du ikke finde et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af attraktive sommerhuse.

Når du har fundet det sommerhus, du helst vil have, er der ingen grund til at udskyde beslutningen. Book dit sommerhus med det samme, så er alt på plads til en uforglemmelig ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Glæd jer til en afvekslende ferie i Silkeborg. Her venter jer milde temperaturer, et moderne bybillede og naturskuepladser. Børnefamilier kommer med garanti ikke til at kede sig.

Silkeborgs skove tilbyder utallige mountainbike ruter. Der er forskellige sværhedsgrader, så I helt selv kan vælge. God tur!

Tag på en cykeltur til Himmelbjerget. Den 147 m høje bakke ligger mellem Silkeborg og Ry, og tilbyder en fantastisk panoramaudsigt over Julsø.

Besøg glaspusteriet Yerst Glas, og kig de talentfulde glaspustere over skulderen mens de arbejder.

Planlæg en vandretur gennem fuglereservatet ved Bølling Sø. Her kan I se utallige fuglearter som falk, høg og mange andre.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af sommerhuse til den billigste, pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan booke her på siden - og du er helt automatisk omfattet af den, når du lejer et sommerhus gennem os.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 27 sommerhuse