Emne nr.: 130-D82211
Emne nr.: 130-D82211

Der venter jer en dejlig ferie med mange skønne ferieoplevelser, når turen går til Silkeborg i uge 30. Glæd jer til at komme af sted og nyde, at ingen af jer har travlt, fordi I har lagt den travle hverdag bag jer.

Mængden af sommerhuse, du kan vælge mellem, har stor betydning for, hvor gode muligheder du har for at få opfyldt dine ønsker til f.eks. indretning og beliggenhed. Her er du i de bedste hænder hos Feline Holidays, fordi vi til hver en tid giver dig det største udvalg og gør det nemt at søge mellem de sommerhuse, der er ledige i uge 30.

Et sommerhus er svaret på familiens feriedrømme. Her er tiden 100% jeres egen, og I kan bruge den, præcis som I har lyst til. Hyg jer i jeres udvalgte sommerhus og tag på udflugter til aktiviteter og seværdigheder i lokalområdet. Der venter jer en skøn ferie med mange dejlige ferieoplevelser og masser af tid til hinanden.

I din søgning efter et sommerhus har det meget stor betydning for dig, at du får så mange sommerhuse som muligt at vælge mellem. På den måde øger du nemlig dine chancer for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af sommerhuse angår, er du i de bedste hænder hos os. Det er nemlig altid hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg. Hver eneste dag, året rundt.

Når du har fundet dit sommerhus, er det vigtigt, at du får bookingen gennemført. Det foregår nemt og enkelt online, og tager ikke mange øjeblikke. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at familien skal af sted på en skøn ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Længes I efter naturudflugter? Så er Silkeborg det helt rigtige sted, da der er masser af vand og skov samt udflugtsmål i ferieområdet. Udforsk ferieområdet til fods, på cykel eller med båd.

Lunden er et af de største og smukkeste parkanlæg i Silkeborg. Her foregår der altid noget: legende børn, joggere, cyklister, musikere og dem der søger fred og ro - det er altså en park for alle.

Besøg Aarhus' frilandsmuseum og fordyb jer i vores liv for hundrede af år siden. Hvordan levede man før i tiden?

Nabobyen Byrup er omgivet af hede. Besøg den blomstrende hede til fods.

Gå en tur gennem Silkeborgs midtby og prøv lokale specialiteter eller køb souvenirs med hjem til venner og bekendte.

Gå op i det 25 m høje udsigtstårn på Himmelbjerget - et af de højeste steder i Danmark. Udsigten er helt fantastisk!

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af sommerhuse til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan booke her på siden - og du er helt automatisk omfattet af den, når du booker et sommerhus gennem os.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for assistance eller spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du har særlige ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 68 sommerhuse