Emne nr.: 347-TP-99
Emne nr.: 347-TP-99

Hele familien kan roligt begynde at glæde sig til de mange udflugter og oplevelser, som venter i lokalområdet omkring jeres sommerhus i uge 29. Det bliver bare skønt at komme af sted hjemmefra i visheden om, at I har masser af tid til at være sammen.

Når du er ved at planlægge en ferie i uge 29, har det stor betydning, at du kan vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. Jo flere, jo bedre - det øger nemlig dine chancer for at finde det helt rigtige sted. Hos os finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse i uge 29, så her får du de bedste muligheder.

Et sommerhus er det oplagte valg, når ferien eller weekendturen står for døren. I sætter selv rammerne for dagens program, der kan byde på alt fra hygge med en god bog til aktive timer i naturen.

Et gammelt ordsprog siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer vældig fint i forhold til, at din søgning efter sommerhus silkeborg uge 29 har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig altid det største udvalg af skønne sommerhuse. Det er en kæmpe fordel for dig, at du får overblik over alle mulighederne det samme sted, for så kan du bruge kræfterne på at finde præcis det sommerhus, der matcher dine behov.

At finde dit sommerhus er første skridt mod en vellykket ferie. Næste skridt er at sikre, at bookingen bliver gennemført. Her er der ingen grund til at udskyde beslutningen, for andre end du kan være på udkig efter samme sommerhus som dig. Derfor: Få gennemført bookingen hurtigst muligt. Det hele foregår hurtigt og smertefrit over nettet - og herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Tiltalende temperaturer, en vidunderlig plantevækst og venlige mennesker - alt dette og meget mere er med til at gøre Silkeborg til en populær feriedestination for familier fra hele Europa.

Lunden er et af de største og smukkeste parkanlæg i Silkeborg. Her foregår der altid noget: legende børn, joggere, cyklister, musikere og dem der søger fred og ro - det er altså en park for alle.

I Silkeborgs kunstmuseum er der udstillet 5.000 velkendte kunstværker af internationale kunstnere. Det er bestemt værd at besøge - også med børn!

Tag på en cykeltur til Himmelbjerget. Den 147 m høje bakke ligger mellem Silkeborg og Ry, og tilbyder en fantastisk panoramaudsigt over Julsø.

Besøg den tidligere handelsplads i Kjellerup. Landsbyen ligger 17 km nord for Silkeborg og gør indtryk med sin smukke gamle bydel.

Glæd jer til en afvekslende dag i oplevelsesparken AQUA. Akvariet huser forskellige ferskvandsfisk. Der er også forskellige terrarier og en stor legeplads til børnene.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er 100% tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle vores sommerhuse. Du vil til hver en tid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer dit sommerhus hos os.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål omkring et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skulle have specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har særlige ønsker eller krav til det sommerhus, du leder efter, vil vi gøre en stor indsats for at opfylde dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 61 sommerhuse