Emne nr.: 090-55953
Emne nr.: 090-55953

Sommerhusene med plads til 10 personer er særdeles velegnede, når en større familie skal på ferie - og når der eventuelt også skal være plads til et par bedsteforældre. Her kan du være sikker på, at I alle får god plads, og at I har et hyggeligt sted at komme tilbage til efter fælles oplevelser i lokalområdet. Giv jer selv det bedste udgangspunkt for ferien sammen med familien eller vennerne. Når I er flere til at dele regningen for det sommerhus, I lejer, får I helt naturligt allermest ferie for jeres penge. Et sommerhus til 10 personer er derfor det perfekte valg!

Det er altid hyggeligt at organisere ferien i fællesskab. Book et sommerhus og lad hele familien være en del af planlægningen. Hvor skal I hen, og hvad kan man foretage sig i området? Når I har undersøgt, hvilke oplevelser der venter jer, kan I begynde at glæde jer til turen.

Den mængde sommerhuse, du kan vælge mellem, har afgørende betydning. Jo flere der er, jo nemmere bliver det nemlig for dig at finde netop det sommerhus, der matcher familiens ønsker. Hvad det angår, får du de bedste muligheder her på hjemmesiden, fordi vi altid giver dig det største udvalg.

Når jagten er overstået, og du har fundet det sommerhus, der skal udgøre rammen om jeres ferie, er det om at få bookingen overstået. Det klares på et øjeblik over nettet - nemt og enkelt.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Tilbring en afslappende ferie sammen med familien i Silkeborg. Hvilke eventyr glæder I jer til?

I udkanten af Silkeborg ikke langt fra Arnakkekilden, er der en vidunderlig skulpturhave med gode vandremuligheder.

Planlæg en vandretur gennem fuglereservatet ved Bølling Sø. Her kan I se utallige fuglearter som falk, høg og mange andre.

Lunden er et af de største og smukkeste parkanlæg i Silkeborg. Her foregår der altid noget: legende børn, joggere, cyklister, musikere og dem der søger fred og ro - det er altså en park for alle.

Oplev Silkeborgs skønhed for vandet. Den storslåede hjuldamper Hjejlen tager jer med på en tur rundt på Silkeborgsøerne forbi de rige og berømtes villaer og etplanshuse.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af sommerhuse til den laveste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan booke her på siden - og du er helt automatisk omfattet af den, når du lejer et sommerhus hos os.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har specielle ønsker til det sommerhus, du søger, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 20 sommerhuse