Emne nr.: 347-TP-80
Emne nr.: 347-TP-80

Familiens drøm om et ophold i et sommerhus med pool er lige kommet et stort skridt tættere på at blive til virkelighed. Her giver vi dig nemlig adgang til det største, samlede udvalg af skønt beliggende sommerhuse med pool. Det giver dig et nemt og enkelt overblik over de forskellige muligheder - og når du har fundet dit sommerhus, er det også nemt og enkelt at booke det.

Hele familien kan roligt glæde sig, til I skal af sted. Uanset hvor I gerne vil hen, uanset hvordan vejret arter sig, og uanset hvilken årstid vi taler om, er der én ting, der helt og holdent ligger fast: I poolafdelingen er der altid et pragtfuldt varmt klima, der leder tankerne hen på troperne. Det er bare skønt, og det er jeres.

Behovet for lige at slippe af sted hjemmefra melder sig med mellemrum i løbet af hele året, også uden for de sædvanlige ferieperioder. Her kan det være noget nær umuligt at slippe væk en hel uge, når I alle har en travl kalender. Men det er der heldigvis råd for. En weekend eller miniferie på 3-4 dage kan nemlig gøre underværker, og det er meget lettere at finde plads til nogle få dages ferie.

Uanset hvilket sommerhus du beslutter dig for, kan du roligt glæde dig til en super dejlig ferie sammen med familien. Glæd dig til at I har masser af tid til hinanden. Glæd dig til at bo i et sommerhus med en skøn beliggenhed. Glæd dig til afslappende udflugter og oplevelser i nærområdet sammen med dem, du holder mest af.

Den mængde sommerhuse, du kan vælge mellem, har stor betydning. Jo flere der er, jo nemmere får du nemlig ved at finde nøjagtig det sommerhus, der opfylder familiens ønsker. Hvad det punkt angår, får du de bedste muligheder her på hjemmesiden, fordi vi altid tilbyder det største udvalg.

Når søgningen er færdig, og du sidder tilbage med det sommerhus, du helst vil have, er det tid til at få gennemført bookingen. Det giver ingen mening at udskyde beslutningen; så risikerer du bare, at en anden booker før dig. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen direkte over nettet, så det tager ikke mange minutter at få den del på plads også.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Silkeborg er en populær feriedestination, der er kendt for sine søer og floder. Den moderne by blev opført langs Langsø - den længste flod i Danmark.

Tag på riverrafting med kano i Silkeborg. Det er virkelig sjovt!

Planlæg en kajak-tur sammen med familien! Silkeborgs landskab er kendetegnet ved det største sammenhængende søområde i Danmark.

Silkeborgs skove tilbyder utallige mountainbike ruter. Der er forskellige sværhedsgrader, så I helt selv kan vælge. God tur!

Den kendte håndboldklub Bjerringbro-Silkeborg blev danske mestre i 2016. I kan måske være heldige at få billetter til en af hjemmekampene.

Indelukket er et af Silkeborgs mest populære udflugtsmål. Park- og skovanlægget har både en lystbådehavn, et friluftsteater og træskulpturer af skovens dyr. Anlægget er bestemt et besøg værd.

Lunden er et af de største og smukkeste parkanlæg i Silkeborg. Her foregår der altid noget: legende børn, joggere, cyklister, musikere og dem der søger fred og ro - det er altså en park for alle.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid lejer dit sommerhus til markedets laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos Feline Holidays kommer du nemlig helt automatisk ind under vores prisgaranti.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 52 sommerhuse