Emne nr.: 160-G2026

Du kan til hver en tid booke et sommerhus op til 5 uger online. Hvis du har behov for mere end det eller for mere end ét sommerhus, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at udforme en skræddersyet løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den opfylder netop dine behov.

Ring på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi hjælper gerne.

Har uheldet været ude?

Har uheldet været ude i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, så du ikke kan bo i dit hus, mens skaderne bliver repareret? Arbejder du i et forsikringsselskab og skal finde et sommerhus, hvor en skadesramt kunde kan bo i en længere periode? Vi har årelang erfaring i at løse denne type opgaver, hvor der er behov for genhusning i den periode, det vil tage at udbedre skaderne.

Midlertidig indkvartering af medarbejdere for firmaer

Har dit firma fået en større opgave i en anden del af Danmark end den, hvor I holder til? Og nu skal du i gang med at have fundet et eller flere steder, hvor medarbejderne kan opholde sig, mens arbejdet er i gang? Det er ikke noget problem. Kontakt os på +45 8724 2251 eller info@feline.dk og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et sommerhus - eller flere, hvis der er behov for det. Vi har årelang erfaring med at løse denne type opgaver og har før hjulpet mange firmaer med at indkvartere medarbejdere gennem længere perioder. Vi kan lave et løsningsforslag, der matcher netop dine ønsker, både når det drejer sig om det antal sommerhuse, du har brug for, og i forhold til hvor lang en periode, der er tale om.

Filmproduktioner

Har du fået til opgave at finde indkvartering til et større hold af skuespillere og produktionsmedarbejdere i en specifik del af Danmark gennem længere tid? Så har vi løsningen. Med et meget stort udvalg af sommerhuse i alle egne af Danmark og mange års erfaring med langtidsleje er vi den rette partner. Uanset hvor mange sommerhuse, du har brug for, og uanset hvor lang en periode, vi taler om, kan vi finde en løsning på det. Kontakt os nu på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så hjælper vi gerne med at lave et uforpligtende forslag til en løsning, der opfylder dine behov.

Større renoverings- og ombygningsprojekter

Skal du i gang med en større ombygning eller et renoveringsprojekt, der gør, at du i flere uger ikke kan opholde dig i dit hus? Uanset hvor i Danmark du bor, vil du altid kunne finde et sommerhus I nærheden af din bopæl. Du kan booke op til 5 uger på nettet.

Hvis det ikke kan lade sig gøre at gøre dit projekt færdigt i løbet af 5 uger, er der råd for det. Kontakt os og fortæl hvor lang en periode du har brug for, og i hvilken landsdel du har behov for et midlertidigt sted at opholde dig. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse til udlejning over hele Danmark. Husk: Du kan til hver en tid booke et sommerhus op til 35 dage online. Hvis du har behov for mere end det, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at udforme en personlig løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den imødekommer netop dine ønsker.

Er du ved at flytte og er fanget mellem 2 boliger?

Har I solgt huset og går nu og venter på, at håndværkerne bliver færdige med jeres nye hus? Er lejligheden opsagt før, der er mulighed for, at I kan flytte ind i jeres nye bolig? Det er ikke noget problem. Hvis du har brug for langtidsleje i til og med 5 uger, kan du allerede nu booke din midlertidige indkvartering ved Køge Bugt direkte her på Feline Holidays. Hvis du har brug for en periode på mere end 5 uger, laver vi gerne et uforpligtende tilbud på en løsning, der imødekommer netop dine ønsker. Kontakt os nu og hør mere om mulighederne.

Skal du skilles og har pludseligt brug for tag over hovedet?

Ind imellem kan et endegyldigt brud på et forhold komme så pludseligt, at den ene part næsten fra det ene øjeblik til det andet befinder sig i en situation, hvor der mangler tag over hovedet. Der kan derudover være tale om at et barn - eller flere børn - også skal flytte. I den situation er det væsentligt at tænke på, at børnene kan fortsætte i de vante rammer i daginstitution og skole. Kort sagt er der således brug for hurtigst muligt at finde et sommerhus, der ligger så tæt på, som det kan lade sig gøre.

Her på hjemmesiden finder du et enormt udvalg af sommerhuse i hele Danmark. Du kan uden videre leje et sommerhus i op til 5 uger direkte over nettet. Ofte er der imidlertid brug for længere tid til at finde et permanent nyt sted at bo. Og når der er børn involveret, ønsker man ofte så få adresseskift, som muligt. I den situation hjælper vi gerne med at undersøge mulighederne for at leje et sommerhus ved Køge Bugt i mere end 5 uger. Du skal blot kontakte os, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Ring på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Hjemflytning fra udlandet

Har I været udstationeret i udlandet og er netop flyttet hjem til Danmark? Har I endnu ikke fundet det helt rigtige sted at bo, eller går I og venter på, at det bliver muligt for jer at overtage jeres drømmebolig? Hvis det er tilfældet er langtidsleje af et sommerhus en oplagt løsning. Hvis du har brug for op til 5 uger, kan du straks booke det sommerhus, du helst vil have her på portalen.

Hvis du har behov for mere end det, kan det også lade sig gøre. Kontakt os nu, så udarbejder vi gerne et uforpligtende forslag til en løsning, der passer til præcis din situation.

Større skriftlige opgaver der kræver fred og ro

Står du overfor at skulle skrive speciale eller din afsluttende hovedopgave? Er du kommet til den afsluttende skriveproces i din ph.d. afhandling? Og synes du, at de vante omgivelser ikke giver mulighed for at få den ro, der er nødvendig for, at man kan fordybe sig og arbejde effektivt? Så er en periode på nogle uger i et sommerhus en oplagt løsning. Her er der ro til at koncentrere sig om arbejdet, og du får langt mere fra hånden. Du kan når som helst leje op til 5 uger online. Hvis du har brug for mere, er det også inden for det muliges rammer. Kontakt os, så udformer vi en løsning, der passer nøjagtigt til dine konkrete ønsker.

Tilflytning i forbindelse med arbejde eller uddannelse

Har du fået nyt arbejde, eller skal du begynde på en uddannelse i en anden del af Danmark? Har du endnu ikke fundet et sted at bo, eller går du og venter på, at du kan komme til at overtage din fremtidige bolig? Så er langtidsleje af et sommerhus et oplagt bud på indkvartering i en kortere eller længere periode. Hvis det handler om op til 5 uger, kan du uden videre booke dit sommerhus online. Hvis du har behov for en længere periode, laver vi gerne et forslag til en løsning, der opfylder netop dine krav. Kontakt os nu.

Længerevarende behandlingsforløb

Det sker, at et nært medlem af familien bliver indlagt til en specialiseret behandling på et hospital i en anden del af Danmark, end den hvor I bor. Når man gerne vil være tæt på under behandlingsforløbet, er et sommerhus en god form for midlertidig indkvartering. Hvis du har brug for hjælp omkring bookingen, eller hvis du har behov for mere end 5 uger, så lad os endelig høre fra dig. Vi hjælper gerne.

Ring på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi hjælper gerne.

Et sommerhus med skøn beliggenhed og masser af tid til hinanden. Dét er ferie, og meget bedre bliver det ikke - slet ikke når man tænker på, at der også er nem adgang til præcis de aktiviteter, seværdigheder og oplevelser, som I kunne tænke jer.

I din søgning efter ”sommerhus langtidsleje køge” er det vigtigt for dig at finde det sted, der har det største udvalg. Den gode nyhed er, at du lige har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre portaler, der har samlet så mange sommerhuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel for dig er, at du sparer tid, fordi du uden videre får overblik over alle mulighederne.

Når søgningen er overstået, og du sidder tilbage med det sommerhus, der imødekommer jeres krav til indretning og beliggenhed, er du tæt på at være færdig. Der mangler kun én ting: nemlig at få bookingen gennemført. Den kan hurtigt klares på nettet, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Feriebyen Strøby Egede, der er populær blandt familier, ligger kun få kilometer nord for Køge, og strækker sig langs den sydlige bred af samme navn i flere kilometer.

Ladeplads Strand tilbyder en badebro, som fører ud i det dybe vand, så svømmere kan hoppe på hovedet i det kolde vand.

En tur til København hører også til ferien i et sommerhus i Køge Bugt. Turen indtil hovedstaden tager ca. 45 minutter i bil.

Sommerhusferiegæster i Strøby Egede glæder sig over den børnevenlige Ladeplads Strand med det let skrånende vand.

På cykelture langs kysten eller i oplandet kommer I forbi adskillige gårdbutikker undervejs, som ofte er en sjov oplevelse for børn.

Køge lystbådehavn tilbyder overdækkede grillmuligheder og en fantastisk legeplads, som er perfekt til en picnic i en maritim atmosfære.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for meget for det sommerhus, du beslutter dig for for. Det kommer du ikke til hos os, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på siden.

Såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vi har årelang erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid klar til at hjælpe.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 13 sommerhuse