Emne nr.: 038-6617

Ferien er noget helt særligt, og et sommerhus er den ideelle ramme om den. Dejlige ferieoplevelser og alverdens tid til hinanden er, hvad der venter jer i det sommerhus, I bestemmer jer for.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde nøjagtig det sommerhus, der matcher dine behov, er det væsentligt, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem som muligt. Her finder du ikke noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi altid har det største udvalg af sommerhuse.

At finde dit sommerhus er første skridt på vejen mod en vellykket ferie. Næste skridt er at sikre, at bookingen bliver overstået. Her er der ingen grund til at vente, for andre end du kan være i gang med at søge samme sommerhus som dig. Derfor: Få overstået bookingen hurtigst muligt. Det hele foregår hurtigt og smertefrit over nettet - og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Arkitektonisk er Allinge en perle med mange små snoede bindingsværkshuse, hvor der bag de fleste er nogle meget smukke haver.

Bornholm har mange vandre- og cykelstier. Øen er også interessant for golfentusiaster samt til klatring og ridning.

Kunsthåndværk er især populært - her er endda en lokal glaspuster og stentøjsforretning.

I kan altid besøge den gamle slotsruin Hammershus, da det er gratis at besøge og noget I ikke bør gå glip af, da der er bevaret meget fra det gamle murværk.

Hammershus fæstning er blandt de mest populære attraktioner på hele øen.

Allinge er uden tvivl fødebyen for turismen på hele Bornholm.

Allinge Havn var i første omgang en lille naturhavn og først i det 19. århundrede blev den udvidet til en større havn.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du beslutter dig for for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer her på siden.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for hjælp eller du har spørgsmål omkring et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du har særlige ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig videre.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 229 sommerhuse