Emne nr.: 347-TP-80
Emne nr.: 347-TP-80

Lad en villa med luksusindretning bidrage med en skøn følelse af afslapning og velvære på din ferie. Når du booker din villa med luksusindretning, kan du glæde dig til en ferie med egen swimmingpool. Hvad kan være mere afslappende og luksuriøst end at have denne facilitet til rådighed i din villa, lige når som helst det passer dig?

Hvis ferieplanerne inkluderer en villa med luksusindretning, er det en god ide at booke så tidligt som muligt. Denne type villaer er eftertragtede hele året. Jo tættere I kommer på feriens begyndelse, jo mindre vil udvalget af villaer blive.

Det er altid hyggeligt at arrangere ferien sammen. Lej en villa og lad hele familien tage del i planlægningen. Hvor skal I hen, og hvad kan man foretage sig i området? Når I har kigget på, hvilke oplevelser I kan se frem til, kan I begynde at glæde jer til I skal afsted.

Den mængde villaer, du kan vælge mellem, har stor betydning. Jo flere der er, jo nemmere bliver det nemlig for dig at finde netop den villa, der imødekommer familiens krav. Hvad det punkt angår, får du de bedste muligheder her på siden, fordi vi altid tilbyder det største udvalg.

Når du har fundet frem til den villa, du kunne tænke dig, mangler du kun at få overstået bookingen. Den foregår ganske ubesværet over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den på plads. Herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Tilbring en afslappende ferie sammen med familien i Silkeborg. Hvilke eventyr glæder I jer til?

I Silkeborg er I altid tæt på naturen. Hvad med en rotur med hele familien?

På restauranterne i Silkeborg kan I smage lækre specialiteter. Tag jer tid til en kulinarisk ferieoplevelse.

Oplev Silkeborgs skønhed for vandet. Den storslåede hjuldamper Hjejlen tager jer med på en tur rundt på Silkeborgsøerne forbi de rige og berømtes villaer og etplanshuse.

Tag på riverrafting med kano i Silkeborg. Det er virkelig sjovt!

Nabobyen Byrup er omgivet af hede. Besøg den blomstrende hede til fods.

Fordyb dig i den fascinerende verden af fugle og besøg Silkeborg Rovfugle Show.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af villaer til den laveste, pris. Der er prisgaranti på alle de villaer, du kan booke her på siden - og du vil helt automatisk omfattet af den, når du booker en villa gennem os.

Skulle du finde den villa, du har booket, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have specielle ønsker til den villa, du søger efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 52 sommerhuse