Emne nr.: 347-TP-80
Emne nr.: 347-TP-80

I et sommerhus med luksusindretning kan I glæde jer til en lang række gode oplevelser. Feriens helt store højdepunkt bliver uden tvivl poolen, som I kan benytte, lige når det passer jer. Nyd ferien i et sommerhus, hvor luksus og hygge følges ad. På den måde sikrer I jer en uforglemmelig ferie for hele familien.

Planlæg ferien i et sommerhus med luksusfaciliteter i så god tid som muligt. Så får I nemlig flest muligheder at vælge imellem. Sommerhusene med luksusindretning er efterspurgte året rundt, og der er særlig stor efterspørgsel på denne type sommerhuse op til ferier og helligdage. Vores klare anbefaling er derfor at være ude så tidligt som muligt, når det handler om luksusferien.

Et sommerhus er et rigtig godt valg til den næste ferie. I vil helt sikkert nyde ferien i jeres hyggelige sommerhus. Her får I alle muligheder for at planlægge jeres ferie, sådan at den opfylder jeres individuelle ønsker.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde præcis det sommerhus, der imødekommer dine ønsker, er det vigtigt, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem som muligt. Her kan du ikke finde noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi når som helst giver dig det største udvalg af sommerhuse.

Når du har fundet det sommerhus, du helst vil have, giver det ingen mening at skubbe beslutningen. Book dit sommerhus straks, så er alt på plads til en uforglemmelig ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Silkeborg er den perfekte feriedestination, da byen er omgivet af floder, søer og skove, som sørger for ro og afslapning. Hvis I trænger til lidt variation, ligger den pulserende metropol Aarhus kun 40 km væk. Bedre bliver familieferien ikke!

Fordyb dig i den fascinerende verden af fugle og besøg Silkeborg Rovfugle Show.

I sommermånederne er der flere musikalske aktiviteter i Silkeborg. I kan bl.a. opleve stemningsfulde Open Air-koncerter og musikfestivaler i hele byen.

Gå op i det 25 m høje udsigtstårn på Himmelbjerget - et af de højeste steder i Danmark. Udsigten er helt fantastisk!

Ikke langt fra Silkeborg kan I finde den historiske jernbane mellem Bryrup og Vrads. Turen går forbi et vidunderligt naturlandskab.

Planlæg en vandretur gennem fuglereservatet ved Bølling Sø. Her kan I se utallige fuglearter som falk, høg og mange andre.

Den kendte håndboldklub Bjerringbro-Silkeborg blev danske mestre i 2016. I kan måske være heldige at få billetter til en af hjemmekampene.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du beslutter dig for for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker her på siden.

Hvis du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle krav til det sommerhus, du leder efter, vil vi gøre en stor indsats for at indfri dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 53 sommerhuse