Emne nr.: 090-56305

Uanset hvilket sommerhus du falder for, kan du i den grad glæde dig til en super dejlig ferie sammen med familien. Glæd dig til at I får masser af tid til hinanden. Glæd dig til at bo i et sommerhus med en hyggelig indretning og en skøn beliggenhed. Glæd dig til mange dejlige udflugter i lokalområdet sammen med dem, du holder mest af.

I din søgning efter ”luksus sommerhus i køge” er det vigtigt for dig at finde det sted, der tilbyder flest sommerhuse. Den gode nyhed er, at du netop har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre hjemmesider, der har samlet så mange sommerhuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel det giver dig er, at du sparer tid, fordi du nemt og enkelt kan danne dig et overblik over alle mulighederne.

Når søgningen er overstået, og du sidder tilbage med det sommerhus, du helst vil have, er det tid til at få klaret bookingen. Der er ingen grund til at udskyde beslutningen; så risikerer du bare, at andre booker før dig. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen online, så det tager ikke mange minutter at få den del på plads også.

Et sommerhus med luksuriøs indretning er det ultimative valg, når det gælder ferien i et sommerhus. Det er rendyrket luksus at have sin egen pool til rådighed 24 timer i døgnet. Her kan I nyde ferien på egne præmisser og opholde jer i poolen, så længe I har lyst.

Sommerhuse med luksusindretning er en af de mest efterspurgte hustyper. Derfor er det altid en god ide at booke dit sommerhus med luksusindretning så tidligt som muligt. På den måde får du nemlig det største udvalg at vælge mellem. Når der er styr på bookingen, kan I alle glæde jer til en herlig ferie i sus og dus.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Strøby Egede har en god infrastruktur til de daglige behov - både til bageren, supermarkedet, apoteket og biblioteket.

Det eventyrlige Gjorslev Slot i Køge Bugt er integreret i en smuk park og er omgivet af en voldgrav.

Det lave og rolige vand i Køge Bugt er et godt revir til at lære at stand-up padle.

Der er fremragende muligheder for lystfiskeri i Køge Bugt. Her kan store og små lystfiskere fiske ved kysten eller i Tryggevælde Å.

På cykelture langs kysten eller i oplandet kommer I forbi adskillige gårdbutikker undervejs, som ofte er en sjov oplevelse for børn.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af sommerhuse til den laveste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan booke her på siden - og du er helt automatisk omfattet af den, når du lejer et sommerhus gennem os.

Såfremt du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for hjælp eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skulle have særlige ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 2 sommerhuse